Castelló deixa enlaire els mercats, les fires de Nadal o la celebració al Grau del Cap d’Any

El portaveu de l'equip de govern, José Luís López afirma que tal com està l'evolució de la pandèmia "malauradament no podem fer plans a més de 24 o 48 hores"

Les tradicionals ‘paradetes’ nadalenques de l’avinguda del Rei En Jaume, la instal·lació dels unflables infantils, ubicats en diferents llocs de la ciutat, o les atraccions de fira de la plaça Maria Agustina i la plaça d’Espanya queden, de moment, enlaire a l’espera de l’evolució de la pandèmia a la capital de la Plana.

El portaveu de l’equip de govern, José Luís López, ha explicat que estes ocupacions de la via pública previstes perquè passaren per la junta, han quedat de moment sobre la taula. López ha recordat que donat l’empitjorament de les xifres de positius Covid en els últims dies, “malauradament no podem fer plans a més de 24 o 48 hores”.

Per això, ha recordat que “qualsevol activitat en la via pública està condicionada a l’evolució de la situació de la pandèmia”. La incertesa, per tant, suma interrogants a totes les activitats habitualment previstes per estes dates nadalenques. Entre ells, celebracions que impliquen concentració de gent. De fet, si este mateix dimecres l’alcaldessa de Castelló ja anunciava que encarar que els Reis d’Orient vindrien a Castelló no ho farien de la manera com la coneixem, hui, el seu portaveu al govern reiterava eixe condicionament a celebracions com la del Cap d’Any del Gau que ha cobrat força en els últims anys.

CatalanSpanish