‘Castelló Escenari Esportiu’ genera 318 competicions i un impacte superior als 15 milions d’euros

Martínez: “Estem omplint els pobles amb competicions, que a més donen a conéixer els millors racons de Castelló”.

El programa de la Diputació ‘Castelló Escenari Esportiu’, tancarà 2017, havent generat un total de 318 competicions esportives, que han generat en els municipis de la província un impacte turístic superior als 15 milions d’euros de forma directa, al marge d’un altre tipus de beneficis indirectes així com de promoció.
El diputat provincial d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “les excel·lents condicions naturals i climàtiques de la nostra província, la converteixen en el millor escenari esportiu del mediterrani. Açò, unit al gran treball de clubs de tota la província en l’organització d’esdeveniments i a les excel·lents instal·lacions turístiques que tenim en tot el territori fan de la nostra província un lloc amb moltíssimes oportunitats de desenvolupament com a seu d’esdeveniments esportius”.

En aqueix sentit, el diputat ha explicat que “des del Govern Provincial treballem mà a mà, tant amb ajuntaments com amb clubs i federacions per a aprofitar totes les oportunitats que brinda al territori l’organització d’un esdeveniment esportiu. Des de la mateixa organització, amb la inversió que suposa la seua engegada, a l’impacte directe que té sobre el municipi l’arribada dels seus participants, a la important plataforma que suposa l’esport per a donar a conéixer els nostres atractius com a destinació de pràctica esportiva i de turisme”.

La Diputació ha reservat una inversió de 3,9 milions d’euros per a ‘Castelló Escenari Esportiu’, amb un increment de prop del 40%, respecte al qual ha dedicat en 2017. En aqueix increment pressupostari destaca l’augment d’inversió, que es dirigirà a la promoció d’esdeveniments esportius, a les ajudes a clubs i esportistes de la província, així com als circuits d’esport popular.

“Amb els circuits de la Diputació estem omplint els pobles de la província durant tot l’any, en la majoria d’ocasions amb els propis castellonencs, que estan descobrint racons de Castelló que desconeixien. Aquesta divulgació de Castelló fomenta a més la inclinació a lo nostre, no es pot voler el que no es coneix, i en aquest sentit l’esport està contribuint al coneixement de Castelló i al manteniment del mitjà natural”, ha indicat Martínez.

CatalanSpanish