23.5 C
Valencia

Castelló ofereix la inscripció en l’Escola de Matí i de Vesprada a 38 centres educatius

El consistori informarà sobre les condicions i mesures sanitàries del servei als equips directius durant la pròxima setmana.

- Publicitat -AVL

El servei municipal d’Escola de Matí i de Vesprada facilitat pel Servei d’Igualtat d’Oportunitats (SIO) de Castelló s’activarà amb normalitat de cara al començament del nou escolar, després que el consistori haja tancat el procediment de licitació pública. D’esta manera, les activitats s’oferiran a tots els centres públics d’educació infantil i primària i d’educació especial de la ciutat, un total de 38 escoles que podran accedir a l’acollida i atenció d’infants de 3 a 12 anys, prèvia i posterior a l’activitat lectiva.

La regidora de Feminismes, Verònica Ruiz, i el regidor d’Educació, Francesc Mezquita, es reuniran la pròxima setmana amb els equips directius dels centres per tal d’informar-los sobres les condicions del servei i sobre les mesures sanitàries que s’aplicaran en l’activitat. La neteja de les aules en què es prestarà el servei abans de l’inici de les classes serà una d’estes indicacions, una tasca que assumirà la concessionària.

Tal com ha explicat Ruiz, “la tornada de l’activitat presencial als centres fa imprescindible l’Escola de Matí i de Vesprada, un recurs que facilita la conciliació a moltíssimes famílies a uns preus accessibles”. Per la seua banda, Mezquita ha agraït “la total col·laboració dels centres a l’hora de facilitar la prestació d’un servei essencial que complementa l’activitat educativa amb un projecte inclusiu i respectuós”.

Així doncs, l’horari d’acollida i atenció d’esta escoleta començarà a les 7.30 hores del matí durant els dies lectius i arribarà fins a les 9.00 hores. De vesprada, el servei començarà a les 17.00 i finalitzarà a les 18.30 hores. El preu serà de 25 euros mensuals tant si s’opta pel servei de matí com pel de vesprada i la combinació d’ambdós tindrà un cost de 40 euros.

Per a formalitzar la inscripció, cal presentar el document amb les dades personals i l’imprés d’autoliquidació disponible en el web municipal. Les famílies poden inscriure o donar de baixa els fills i filles en qualsevol moment del curs, notificant-ho abans del dia 25 del mes anterior a la incorporació o abandonament del servei.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,803FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.
- Advertisement -

: Valencià