La Fundació Sambori i Escola Valenciana presenten la 21a edició del Premi Sambori

En l’edició de 2019 han participat 77 centres educatius i 7.334 alumnes

La patrona de la Fundació Sambori, Conxa Ortells, l’escriptora Susanna Lliberós, Dolors Ibáñez i Maria Nebot, d’Escola Valenciana, han presentat hui el Premi Sambori de les comarques de Castelló. Enguany han participat 77 centres educatius, 507 mestres i professors i 7334 alumnes.

Conxa Ortells, patrona de la Fundació Sambori ha mostrat la seua satisfacció per l’èxit
aconseguit i pel significatiu augment en la participació. Ha volgut agrair especialment “la tasca dels nostres docents, que s’impliquen en aquest projecte i sense els quals no seria possible portar-lo a terme”.

Per la seua banda, l’escriptora Susanna Lliberós ha volgut remarcar que “el Premi Sambori
fomenta la lectura i l’escriptura en valencià i que això valora la literatura com a font
cultural”.

Des d’Escola Valenciana, Dolors Ibáñez ha donat l’enhorabona a tot l’alumnat que ha participat en aquesta edició del 2019 i ha valorat molt positivament el fet que han participat totes les comarques de Castelló “tant les històricament valencianoparlants com l’Alt Palància i l’Alt Millars”.

Per últim, la tècnica d’Escola Valenciana ha recordat que els centres educatius que participen fan una selecció prèvia de màxim tres treballs i que el jurat es reunirà aquesta setmana per elegir els guardonats de totes les categories.

Publicitat