Castelló finalitza el projecte de la nova Intranet municipal inclosa en les Inversions Financerament Sostenibles

AVL

L’Ajuntament de Castelló ha finalitzat l’actualització de la nova Intranet municipal, una de les Inversions Financerament Sostenibles que l’equip de govern va decidir realitzar. Es tracta d’un projecte on s’han invertit 80.550,00 euros que “facilitarà l’administració i gestió de continguts de qualsevol usuari sense la necessitat de coneixements de programació informàtica com passava abans”, segons ha explicat el regidor de Modernització Ignasi Garcia.

El projecte s’ha estat desenvolupant durant 10 mesos i on s’han vist involucrats els negociats d’Innovació i Desenvolupament Tecnològic, però que afecta a tots els negociats de l’Ajuntament. “Era una renovació tecnològica que tocava fer i que facilitarà la feina de l’equip de Modernització, però sobretot ens ajudarà a una millor gestió interna de l’Ajuntament”, ha afirmat Garcia.

El benefici principal amb aquesta nova Intranet respecte a l’antiga és la renovació tecnològica que millora la funcionalitat, accessibilitat i usabilitat, utilitzant tendències en disseny i desenvolupament. A més, permet fomentar la col·laboració, la comunicació, la recerca i compartir informació útil, ja que es pot valorar i comentar tot el contingut publicat i compta amb un xat per poder mantenir converses directes.

Aquesta persegueix convertir-se en l’espai habitual de treball dels empleats, i per això el Negociat de Desenvolupament serà l’encarregat de mantenir aquest nou sistema i de donar formació als usuaris més avançats per gestionar els seus propis continguts.

- Advertisement -
CatalanSpanish