25.1 C
Valencia

Castelló finalitza la reparació de la pista d’hoquei de Gaetà Huguet

L'obra ha inclòs el tancament de dos testeres, la instal·lació de clos i de cristalls de protecció amb una inversió de 47.885 euros.

- Publicitat -AVL

Les obres per a resoldre les deficiències de seguretat en la pista d’hoquei de Gaetà Huguet ja han conclòs. La regidoria d’Esports, a través del Patronat Municipal d’Esports, ha afrontat la reforma del complex esportiu “per a solucionar el problema que venia patint esta pista des de feia una dècada”, en paraules del regidor d’Esports i president del Patronat, Omar Braina. En concret, el tancament lateral de les dos testeres de la pista i la instal·lació de clos i cristalls de protecció ha suposat un desemborsament total de 47.855,83 euros.

Braina s’ha mostrat satisfet amb la conclusió de les obres. “Hem solucionat un problema que afectava els jugadors pràcticament des de l’obertura de la pista”, ha valorat. El president del Patronat d’Esports ha posat l’accent principalment en la celeritat amb la qual s’ha adjudicat este últim projecte de reforma. “Hem fet els deures i hem complit amb el nostre compromís envers la seguretat dels jugadors”, ha incidit.

La reforma efectuada en les pistes d’hoquei del complex esportiu Gaetà Huguet es desglossa en tres actuacions principals. La primera s’ha valgut de 44.347,63 euros per a tancar els dos fons que quedaven per cobrir per a evitar l’entrada de pluja i que el sol dilate el paviment, la qual cosa deforma la seua superfície i dificulta la pràctica esportiva. La segona reforma ha consistit a substituir la tanca de protecció després de les porteries amb una inversió de 1.113,20 euros. Finalment, la tercera actuació ha renovat les proteccions de la zona de jutges, que abans eren de policarbonat i ara són de cristall laminat temperat per a oferir una major resistència i visibilitat per un cost de 2.395 euros.

Gràcies a estes obres s’ha millorat tant la seguretat dels jugadors i els assistents com la funcionalitat de la pista per a la pràctica esportiva. En els pròxims mesos s’emprendran més reformes per a ultimar la renovació del Gaetà Huguet. Amb estes actuacions es dona compliment als punts de l‘Acord de Fadrell que aborden l’adequació de les pistes esportives per a consolidar l’aposta de Castelló per l’esport de primer nivell.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,614FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El coronavirus repunta en Alzira amb 3 brots i 17 casos en un dia

Alzira suma els 17 casos de coronavirus de hui als 40 que tenia fins ahir.

La Vall d’Uixó promociona el comerç local amb una subvenció

Aquesta subvenció reconeix el treball realitzat en l'àmbit de la promoció comercial i l'organització de fires

La Comunitat Valenciana supera el milió de proves realitzades per a detectar el coronavirus

Sanitat registra 540 nous casos positius i 777 altes en l'última jornada

Castelló adverteix dels perills d’una mala pràctica del sexting

El Servei d'Igualtat facilita materials als instituts per abordar el tema a les aules i conscienciar l'alumnat

El nombre de donants de medul·la òssia s’incrementa en més d’un 22% este any

S'ha optimitzat el registre, millorant el tipus de donants, ampliant l'estudi del perfil genètic i implantant la tecnologia més avançada
- Advertisement -

: Valencià