Castelló acull el Fòrum Connecta Labora amb tallers per a facilitar l’ocupabilitat

El fòrum es desenvoluparà en format presencial des del Menador i de manera virtual amb seminaris webs.

Castelló acollirà este divendres el Fòrum Connecta Labora, un espai que busca afavorir i facilitar la inserció laboral de persones en situació de desocupació mitjançant sessions i tallers de diferents temàtiques relacionades amb l’orientació laboral i millora de l’ocupabilitat, així com la posada en marxa d’un espai per a la realització d’entrevistes de treball. Este fòrum està organitzat per Labora, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació, en coordinació i col·laboració amb els pactes territorials d’ocupació en el qual també es troba l’Ajuntament de Castelló.

La regidora d’Ocupació i vicepresidenta del Consorci del Pacte Local per l’Ocupació, Patricia Puerta, participarà demà en l’obertura del Fòrum al costat del director general de Labora, Enric Nomdedéu, el secretari intercomarcal d’UGT-PV Comarques del Nord, Francisco Sacacia, i la secretària de Formació i Ocupació de Castelló CCOO-PV, Ana María García. “Amb este fòrum posem a la disposició de la ciutadania un espai per a la inserció laboral de les persones en situació de desocupació mitjançant la celebració d’entrevistes, tallers formatius sobre eines de cerca d’ocupació i simulacions d’entrevistes, entre altres eines”, ha indicat Puerta.

El Fòrum s’ha organitzat en format híbrid amb propostes presencials que es desenvoluparan en el Menador mitjançant inscripció en la web connectalabora.com, així com en sessions virtuals a través de la plataforma Zoom. Esta cita ofereix als assistents un espai per a contactar amb empreses oferents de llocs de treball, a més dels tallers de motivació i tècniques de cerca d’ocupació.

El Menador Espai Cultural ha habilitat diferents zones per a garantir la seguretat dels participants. Així, els assistents trobaran una zona d’entrevistes, una altra de tallers de formació, la zona de simulació d’entrevistes de treball, aula TIC i un set d’enregistrament de videocurrículum.

El Fòrum Connecta Labora obrirà les seues portes este divendres a les 9.30 hores i desenvoluparà diferents tallers, sessions, taules redones i píndoles formatives de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 17.00 hores.

CatalanSpanish