27.3 C
Valencia

Castelló gastarà 1,5 milions en obres de empreses i autònoms

Els interessats poden presentar els seues propostes per a ser valorades pels serveis tècnics.

- Publicitat -AVL

El Pla d’Inversions de Revitalització Econòmica (Pirecas) de Castelló avança en la tramitació dels 45 projectes dels que consta amb la invitació directa a realitzar 38 dels obres als pimes, microempreses i autònoms inscrits en la nova base de dades de contractació pública municipal creada arran del Pirecas.

Els interessats poden presentar els seues propostes per a ser valorades pels serveis tècnics, és preveu que els obres és puguen adjudicar en breu per a poder començar en els pròxims mesos.

Els altres set projectes del Pirecas, de major quantia, requereixen d’un procés de concurs públic per a la seua licitació, en el qual també s’està treballant, i recull així mateix la subcontractació d’un percentatge dels prestacions objecte del contracte amb una o diverses microempreses o autònoms.

El Pirecas injectarà a la ciutat més de 1,5 milions d’euros en obres menors en els pròxims mesos, facilitant l’accés als projectes a autònoms, pimes i microempreses. Els obres, que s’extrauen de plans municipals, de processos participatius ja executats i dels demandes d’ajuntes i consells de districte, és distribueixen en quatre blocs: seguretat viària, mobilitat sostenible i accessibilitat; pla de reforma d’escoles; millora urbana; i instal·*lacions municipals.

Aquest pla d’inversions en microobres és va idear després de la declaració de l’estat d’alarma i és va activar durant el confinament per a contribuir a la reactivació econòmica i social de Castelló i a la generació de llocs de treball a través de la diversificació de la contractació pública. L’objectiu és pal·embolicar els efectes negatius que la crisi sanitària de la covid-19 te sobre el teixit econòmic i productiu local, especialment en autònoms, pimes i microempreses.

Quant a la base de dades, és un mecanisme directe perquè els diferents empreses puguen participar en els contractes menors tramitats dónes del consistori, aconseguint així una major rotació en la contractació pública, de manera que aquesta és diversifique i aconseguisca més beneficiaris.

Contínua operativa i l’enllaç directe per a inscriure’s es troba situat en el perfil del contractant de la pàgina web municipal (www.castello.es)

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,708FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València conclou els plans d’inundacions per als municipis amb risc màxim

Amb la incorporació de Benimuslem i Sollana, totes les localitats de menys de 5.000 habitants considerades de màxim risc compten ja amb un pla per a saber actuar en cas d'inundació.

Puig anuncia una paga extra per als sanitaris

També hi haurà una pròrroga de sis mesos dels contractes i més consultes obertes a la vesprada.

Borriana abona més de 200.000 euros de despeses extraordinàries a empreses i autònoms

També ha incrementat el finançament destinat als convenis de col·laboració amb entitats socials que han reforçat les ajudes pel coronavirus, i ha duplicat la partida d'ajudes socials.

L’Ajuntament ja ha pagat 454 ajudes als autònoms d’Onda per valor de 675.000 euros

El Pla Municipal d'Impuls als Autònoms suma un total d'un milió d'euros.

El dia 22 transport gratuït en Metrovalencia, TRAM d’Alacant, TRAM de Castelló i MetroBus

Amb motiu d'esta celebració inclosa en la Setmana Europea de la Mobilitat, els transports autonòmics obrin les seues portes tot el dia.
- Advertisement -

: Valencià