El Castelló guanya el derbi blanc-i-negre de La Plana Alta

El Castelló guanya un derbi blanc-i-negre molt disputat

609

El CD Castellón va aconseguir una important victòria al José Manuel Pesudo enfront del CD Almazora en el derbi blanc-i-negre de la Plana Alta. (0-2)

Un partit amb expectatives molt diferents, mentre que el Castelló es jugava apropar-se a la puntera del tauler, l’Almassora lluita per evitar les posicions de descens i mantenir la categoria a la fi de la temporada, com és el seu principal objectiu.

La primera part va esdevenir un joc molt igualat, on els locals entrenats per Juan Carlos Beltrán van plantar cara a un dels capdavanters del campionat, comés el Castelló de Sergi Escobar. Recordem que ja a la primera volta de lliga, el CD Almazora va aconseguir sumar 3 punts a l’Estadi Castália en una victòria als darrers minuts de partit per emportar-se el primer derbi de la temporada.

Ja en la represa, la jerarquia de l’equip favorit, a priori, el CD Castellón, es va imposar al terreny de joc enfront d’un Almassora que lluitava per mantenir la seua porteria a zero. Però a mitjan represa, un penal a l’àrea de castic de l’Almassora va donar l’oportunitat al brasiler William de posar per davant el CD Castellón al marcador.

A més, durant els darrers minuts d’encontre, Javi Serra va posar la puntilla a un derbi comarcal que deixa els locals més prop del descens, a tan sols 7 punts de la darrera posició, i als visitants tercers al tauler a dos punts del lideratge del grup VI de la Tercera Divisió de futbol.

A la fi, un derbi de La Plana Alta que deixa les coses com tothom esperava. Amb un Almassora, acabat de ascendir, lluitant per no tornar a perdre la categoria i un CD Castellón, que amb nou projecte esportiu dirigit per Sergio Escobar es postula com un dels candidats amb més opcions per a jugar el ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió B.