20.9 C
Valencia

El somriure d’Andrea Sánchez protagonista de l’homenatge de Castelló a la Reina Na Violant

Solemnitat i nombrosa assistència de públic en l'acte de la Germandat dels Cavallers de la Conquesta en honor a l'esposa de Jaume I

- Publicitat -AVL

La Germandat dels Cavallers de la Conquesta ha rebut un any més el respecte i admiració de la ciutat de Castelló en l’acte del XXXVI Homenatge a Na Violant d’Hongria a la plaça que porta el seu nom. Un esdeveniment on la solemnitat, i el somriure seré d’ Andrea Sánchez, Regina del 2019 i de les seues Dones de Companya han estat presents durant tot l’acte.

Com mana el protocol, i rere el penó identificatiu, han anat desfilant fins als peus del monument a la segona esposa del Rei En Jaume, tots els components de la Germandat, amb especial rellevància de Na Violant, que en aquesta ocasió a més de l’acompanyament de la comissió del sector de la Gaiata 8, ha tingut també la presència de la Fallera Major de Sagunt qui s’ha sumat a l’homenatge.

Una vesprada freda, on la solemnitat i força dels Tambors i Bombos de Combat, junt la poesia de Miquel Peris i Segarra, parlant del Rei Jaume, i les paraules de lloança a la figura de Na Violant d’Hongria, de veu del Cavaller Rafa LLoret, han donat a l’acte moments d’emoció. I sempre amb la mirada atenta d’Andrea Sánchez junt l’alcaldessa de la ciutat i les Regines de les festes de Castelló d’enguany, Natalia Palacio i Regina infantil Natalia Collazos. 

Cal destacar a més a més que com sempre, i en crònica social, els quaranta minuts de l’acte d’Homenatge han oferit, també l’oportunitat de què part del públic present pogués gaudir i contemplar de prop el treball i espectacularitat dels vestits i l’artesania dels brodats tant de Na Violant com de les seues Dones de Companya. Un atractiu afegit, cal dir per moltes de les persones forasteres que durant aquesta setmana s’acosten a Castelló per gaudir de les seves tradicions i especial dels qui descobreixen per primera vegada la festa.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,806FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.
- Advertisement -

: Valencià