22.2 C
Valencia

Castelló impulsa la millora i modernització del polígon industrial Peri 11

El regidor d'Obres, Rafa Simó, destaca la renovació de les xarxes de sanejament, proveïment d'aigua potable i pluvials.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Castelló impulsa el projecte de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en el polígon Peri 11, amb l’objectiu de millorar l’eficiència de les empreses implantades en aquesta zona industrial, situada en el nord-oest de la ciutat, al costat del traçat de l’antiga carretera Nacional 340, actualment denominat carrer del Castell Vell.

L’obra està en fase de licitació, per un pressupost de 141.119 euros (IVA inclòs) i un termini d’execució de 10 setmanes. “Traiem a licitació una nova inversió per a millorar i modernitzar els polígons industrials. En aquest cas en el Peri 11, en la zona nord de la ciutat”, ha explicat el regidor d’Obres i Projectes Urbans, Rafa Simó. “Millorarem les xarxes de proveïment d’aigua potable, de sanejament i de pluvials, i es farà també la millora del paviment i les comunicacions, guanyant, a més, eficiència energètica amb canvis en la xarxa d’enllumenat públic”.

La superfície del polígon industrial és de 73.760 metres quadrats. La intervenció es fa necessària després que l’àrea industrial no compte en l’actualitat amb una xarxa d’infraestructures concordes a un nivell de desenvolupament idoni per a les activitats que alberga, després de més de 25 anys d’antiguitat. La tipologia d’indústria instal·lada és diversa, comptant amb activitats relacionades amb el sector ceràmic, automobilístic i fins i tot esportiu.

Aquestes obres formen part del Pla estratègic de subvencions de l’IVACE, a través de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball que contempla la concessió d’ajudes dirigides a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics, per a l’exercici 2019.

La intervenció en el Peri 11 es farà quan acaba d’acabar la millora d’un altre dels polígons industrials de la ciutat, el *Pullman, situat en l’accés sud a la Ciutat del Transport. Les obres en la qual és una de les àrees industrials més antigues de la ciutat van acabar al juny. Amb un pressupost de 369.748 euros, també van obtindre una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) com a principal font de finançament.

“Aquests projectes no solament suposen una millora de les infraestructures, de la seguretat i de la imatge dels entorns industrials, sinó que demostren el suport del govern municipal a la competitivitat empresarial”, ha destacat l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,750FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Agricultura confirma dos casos covid-19 de temporers a València

La consellera d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà, confirma que durant la campanya citrícola s'han registrat ja dos casos positius de coronavirus que han afectat set persones a la província de València.

La Federació de Falles d’Especial presenta “Una Festa per a Tots”

Baix el lema 'Més solidària que mai', la proposta d'activitats contribuirà a reactivar l'activitat fallera.

La Diputació de València suma esforços amb Gandia per a restaurar la Col·legiata

La corporació provincial ha donat suport per unanimitat a la iniciativa del consistori gandià per a solucionar els problemes estructurals d'este Monument Històric Nacional.

Tres persones afectades per inhalació de fum en un incendi a Foios

Tres persones de 23, 32 i 59 anys van resultar afectades ahir per inhalació de fum en l'incendi d'un habitatge a Foios.

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià