30.2 C
Valencia

Castelló inicia la consulta pública prèvia a l’elaboració de la nova ordenança del Mercat del Dilluns

El regidor d'Innovació Comercial destaca que la futura ordenança apostarà pel comerç autòcton i de proximitat.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Castelló ha iniciat el tràmit de consulta pública prèvia per a l’elaboració de la futura ordenança municipal reguladora de la venda no sedentària en el Mercat del Dilluns. Este procés s’inicia després de la recuperació del Recinte de Fires i Mercats després de la liquidació de la concessionària i la reobertura, mitjançant gestió municipal, del tradicional Mercat del Dilluns en tant es duu a terme la tramitació del nou contracte per a adjudicar la gestió del recinte.

El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha explicat que, una vegada assumida la gestió directa del Mercat del Dilluns per part de l’Ajuntament de Castelló s’ha iniciat un procés de regularització per a disposar d’una ordenança municipal que concrete les particularitats de la venda no sedentària del mateix i que establisca les condicions per al seu desenvolupament. “La futura ordenança persegueix millorar les condicions de treball dels venedors, contribuir a la seua professionalització i introduir criteris d’innovació”, ha avançat Donate. El regidor recalca que la futura ordenança serà una aposta per un comerç autòcton i de proximitat.

L’Ajuntament de Castelló, en compliment de l’article 133.1 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, ha iniciat el procés de consulta pública prèvia a l’elaboració de l’ordenança per a recaptar l’opinió dels col·lectius i parts afectades o interessades en la citada ordenança. “Volem recaptar les opinions i aportacions de les parts més representatives i afectades per la futura ordenança”, ha indicat Donate.

Per a això, el consistori obrirà un termini de quinze dies naturals a comptar des de la inserció de la Memòria corresponent en el portal web municipal, perquè les persones i organitzacions potencialment afectades, i el públic en general, puga expressar les seues opinions, suggeriments i observacions.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,816FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló de la Plana regista un nou focus de coronavirus per contacte social

Castelló de la Plana te 228 casos actius de coronavirus

Detectat un nou focus de coronavirus a Guadassuar per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 58 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat detecta un nou focus de coronavirus a Alberic amb 7 persones contagiades

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 70 positius (asimptomàtics o no)

Sanitat torna a detectar un brot de coronavirus a Banyeres de Mariola per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d’informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Alzira suma 3 focus més de coronavirus amb 18 casos en 24 hores

Tots els contagiats han sigut per contacte social.
- Advertisement -

: Valencià