17.3 C
Valencia

Obertes les inscripcions per a l’Escola de Matí i Vesprada de Castelló

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Castelló, mitjançant la Regidoria d’Igualtat, dirigida per Ali Brancal, torna a oferir l’Escola de Matí i Vesprada amb l’objectiu de seguir treballant per a la conciliació de la vida laboral i familiar. Es tracta d’un servei que, tal com ha explicat la vicealcaldessa Brancal, “ofereix activitats socioeducatives i d’educació d’igualtat als infants d’entre 3 i 12 anys als col·legis que estan escolaritzats en el municipi de Castelló”.

Esta iniciativa és una assistència d’acollida i d’atenció per als xiquets i xiquetes que pretén “facilitar i proporcionar un recurs per a la conciliació de la vida laboral i familiar perquè pares i mares puguen anar a treballar sense que els seus xiquets estiguen desatesos”, ha manifestat Brancal. Així, l’Ajuntament ofereix un servei perquè estos no hagen de deixar el treball per no poder atendre als seus fills i filles fóra de l’horari escolar. No es tracta de passar una estona a l’escola, sinó que se’ls ofereix una sèrie d’activitats educatives i en igualtat per a millorar l’aprenentatge.

- Advertisement -

El servei s’ofereix de dilluns a divendres en horari matutí de 7.30 a 9.00 hores, i de vesprada de 17.00 a 18.30 hores. No obstant, enguany l’Escola de Vesprada també podrà impartir-se de les 16.30 fins a les 18.00 hores. A més, este any i com a novetat l’Escola de Vesprada ofereix activitats innovadores com robòtica, zumba, escacs, ciència, english play i ciència màgica. El preu és de 25 € al mes per als xiquets i xiquetes que van només al matí o només a la vesprada, i de 40 € per a l’alumnat que van matí i vesprada.

Les inscripcions ja estan obertes en Oca Grup, empresa que presta el servei, en horari de dilluns i dimarts de 18.00 a 20.30 hores i dimecres, dijous i divendres de 9.30 a 11.30 hores. Per a inscriure’s cal presentar a l’empresa encarregada del servei el full d’inscripció i l’imprés d’autoliquidació del preu públic, que haurà de ser imprés des de la pàgina web de l’Ajuntament.

Per a consultar més informació escolamatinera@ocagrup.com

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,997FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Simó i Marco, enfrontats per l’IBI de PortCastelló

L'actual president de l'autoritat portuària i portaveu de l'equip de govern a l'ajuntament de Castelló fins fa dos mesos, considera que este l'augment que ha anunciat el consistori "tindrà repercussions negatives".

La Generalitat continuarà endavant amb el toc de queda malgrat la negativa del Consell Interterritorial

Puig assegura que “és necessari fer un pas més” tra augmentar els ingressos un 97% i els contagis un 45% en les últimes setmanes.

El Govern i les comunitats ajornen l’aprovació del toc de queda

Totes les comunitats, excepte Madrid i Euskadi, donen suport a les noves restriccions contra la pandèmia.

Castelló preveu aprovar subvencions per més de 211.000 euros als col·lectius de festes

Dilluns que ve se celebrarà un Consell Rector per a donar llum verda a les ajudes a gaiates, colles, Festes de Carrer i ens vinculats

Borriana obri el primer circuit de cal·listènia al parc de Novenes de Calatrava

• Amb un pressupost de més de 26.000 euros, els mòduls de cal·listènia se situen en una superfície habilitada d'aproximadament 25m x 15m i estaran acabats la setmana que ve
- Advertisement -

: Valencià