Obertes les inscripcions per a l’Escola de Matí i Vesprada de Castelló

L’Ajuntament de Castelló, mitjançant la Regidoria d’Igualtat, dirigida per Ali Brancal, torna a oferir l’Escola de Matí i Vesprada amb l’objectiu de seguir treballant per a la conciliació de la vida laboral i familiar. Es tracta d’un servei que, tal com ha explicat la vicealcaldessa Brancal, “ofereix activitats socioeducatives i d’educació d’igualtat als infants d’entre 3 i 12 anys als col·legis que estan escolaritzats en el municipi de Castelló”.

Esta iniciativa és una assistència d’acollida i d’atenció per als xiquets i xiquetes que pretén “facilitar i proporcionar un recurs per a la conciliació de la vida laboral i familiar perquè pares i mares puguen anar a treballar sense que els seus xiquets estiguen desatesos”, ha manifestat Brancal. Així, l’Ajuntament ofereix un servei perquè estos no hagen de deixar el treball per no poder atendre als seus fills i filles fóra de l’horari escolar. No es tracta de passar una estona a l’escola, sinó que se’ls ofereix una sèrie d’activitats educatives i en igualtat per a millorar l’aprenentatge.

El servei s’ofereix de dilluns a divendres en horari matutí de 7.30 a 9.00 hores, i de vesprada de 17.00 a 18.30 hores. No obstant, enguany l’Escola de Vesprada també podrà impartir-se de les 16.30 fins a les 18.00 hores. A més, este any i com a novetat l’Escola de Vesprada ofereix activitats innovadores com robòtica, zumba, escacs, ciència, english play i ciència màgica. El preu és de 25 € al mes per als xiquets i xiquetes que van només al matí o només a la vesprada, i de 40 € per a l’alumnat que van matí i vesprada.

Les inscripcions ja estan obertes en Oca Grup, empresa que presta el servei, en horari de dilluns i dimarts de 18.00 a 20.30 hores i dimecres, dijous i divendres de 9.30 a 11.30 hores. Per a inscriure’s cal presentar a l’empresa encarregada del servei el full d’inscripció i l’imprés d’autoliquidació del preu públic, que haurà de ser imprés des de la pàgina web de l’Ajuntament.

Per a consultar més informació [email protected]CatalanSpanish