30.4 C
Valencia

Castelló invertirà 600.000€ en reformes d’habitatges

Les Regidories de Projectes Urbans i Habitatge preveuen licitar per lots els projectes per a arribar al màxim de pimes possible

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Castelló invertirà 600.000 euros en 2020 i 2021 en reformes a l’interior d’una vintena d’habitatges municipals. Les Regidories de Projectes Urbans i Habitatge preveuen licitar per lots els projectes per a accelerar els tràmits i arribar al màxim de pimes possible. Tècnics municipals ja han iniciat el procés d’inspecció i ara analitzen quines són les accions més urgents.

“Facilitar l’accés a la contractació pública de pimes i autònoms és un dels objectius en els quals treballem des de l’equip de govern per a pal·liar els efectes econòmics de la crisi sanitària de la covid-19”, ha explicat el regidor de Projectes Urbans i Contractació, Rafa Simó. “És necessari que l’Ajuntament promoga la diversificació dels contractes i contribuïsca a la generació de llocs de treball. Ho estem fent ja amb diversos serveis i obres de mobilitat, accessibilitat o reforma urbana, de col·legis i instal·lacions, i ho farem també en la reforma dels habitatges socials”, ha apuntat Simó.

La regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido, destaca que “amb esta inversió pretenem millorar les condicions dels habitatges municipals i injectar liquiditat a autònoms i pimes davant la crisi per la covid-19”. Garrido subratlla que es contempla actuar en uns vint habitatges de les 221 del parc públic municipal i que la seua intenció és continuar en les següents anualitats.

Les actuacions se centraran a resoldre problemes en baixants, humitats, aïllament tèrmic, instal·lació elèctrica o fusteria, entre altres. Les dos regidories ara mantenen reunions per a definir les prioritats i les obres més urgents per a licitar. 300.000 euros s’aportaran enguany i altres 300.000 en 2021.

Cal recordar que el projecte de regeneració urbana (ARRU) de la zona Castalia finançarà 1,2 milions en eficiència energètica i accessibilitat en els habitatges municipals d’este barri. D’esta manera, es mobilitzaran un total de 2 milions en rehabilitació dels immobles socials.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,758FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Declarat a Sueca altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 157 persones malaltes

Ontinyent suma un altre dia amb brots de coronavirus, esta vegada amb 9 contagiats

Els contagiats de hui han sigut a través d'un contacte social.

Detectats a Castelló 5 brots de coronavirus en un dia amb 16 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a Sant Mateu per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 15 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus a una empresa d’Alberic

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 57 persones malaltes.
- Advertisement -

: Valencià