8:00 am - Wednesday, 27 May 2020

Castelló licita un pla estratègic d’habitatge per a atendre les necessitats socials

- Publicidad -Reciplasa Vila-real

Este programa pretén fixar una planificació que permeta satisfer la demanda i mobilitzar pisos de lloguer social.

- Publicitat -AVL
- Publicidad -Coronavirus Matriculació
- Publicidad -Escalante GVAMobilitat
- Publicidad -CastelloTributs CaixaOntinyent
- Publicidad -CoronavirusOnda mascarillas
- Publicidad -
Borriana

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.

L’Ajuntament de Castelló ha licitat el contracte per a realitzar un pla estratègic d’habitatge a la ciutat, que entre altres objectius pretén determinar la demanda no satisfeta i fer efectiu l’accés als ciutadans a una casa digna adequada a les seues necessitats i en unes condicions econòmiques proporcionals als seus ingressos.

Esta iniciativa s’emmarca en un pla d’actuació de la Regidoria d’Habitatge que dirigeix María Jesús Garrido, que pretén mobilitzar habitatge en lloguer social, impulsar una bossa de lloguer sobre este tema i un conveni amb entitats tenidores perquè posen al mercat pisos assequibles. Particulars i empreses poden presentar les ofertes fins al 6 de novembre i poden consultar el plec de condicions en la plataforma www.contrataciondelestado.es.

La finalitat d’esta acció és la creació d’un instrument de planificació que reculla les mesures i compromisos a assumir per l’Ajuntament en matèria d’habitatge i que permeten satisfer les necessitats existents en esta matèria. El pressupost de licitació ascendeix als 41.000 euros. Es tracta d’una mesura que l’anterior govern del Pacte del Grau ja va assumir a instàncies de Castelló en *Moviment com a condició prèvia a la tramitació del PGOU.

Els objectius del pla estratègic seran el de preveure una oferta suficient d’habitatges per a la ciutadania, d’acord amb les necessitats derivades de la creació de noves llars; contemplar una oferta suficient d’habitatge assequible; exposar les ajudes en matèria d’habitatge que han de possibilitar l’accés a l’habitatge a les persones majors amb dificultats econòmiques, com a mesura complementària a l’oferiment d’habitatge públic Finalment, recollirà les mesures suficients per a la rehabilitació, regeneració i renovació del municipi.

El programa inclourà una triple perspectiva: analítica, amb un diagnòstic de la problemàtica en matèria d’habitatge; estratègica, amb un establiment d’objectius; i programàtica; amb una programació de les actuacions de l’ajuntament.

Esta publicació està disponible en : Valencià

Rovira

També te pot interessar

Últimes notícies

Sanitat incorpora 283 noves morts per Covid-19 a l’informe diari de dades, 35 en els últims 7 dies

En total s'han produït 27.117 defuncions pel nou coronavirus a Espanya i s'han notificat 236.259 casos d'infecció.

Metges d’atenció primària de la Comunitat i de tot l’estat qüestionen què passarà i com serà este servei en “l’era COVID”

El Col·legi de Metges de Castelló (COMCAS) organitza este dimecres, 27 de maig, a les 18 hores, un debat en línia sobre "Present i...

STEPV rebutja la tornada a les aules al juny dels últims cursos de cada cicle

El sindicat de treballadors de l'ensenyament del país valencià, STEPV, "rebutja" la mesura que es preveu adoptarà la conselleria d'Educació de què a...

Quatre detinguts per simular el segrest d’un pacient ingressat per un presumpte positiu per coronavirus

De forma paral·lela, els segrestadors també es van posar en contacte amb els pares i un altre germà del suposat segrestat, que es trobaven a Algèria, exigint-los el pagament d'un rescat.

Detingut a Callosa de Segura per estafar 48.000 euros en material agrícola

Detingut a Callosa de Segura per estafar 48.000 euros en material agrícola a dos empreses de Múrcia.

Esta publicació està disponible en : Valencià