EL CD Castelló perd el lideratge davant el Borriol en un partit molt emocionant

El partit va prendre un ritme d'infart i els minuts finals van ser d'autèntica bogeria. Però malgrat que ho va intentar de totes maneres, el segon tant no va arribar i el duel va acabar amb taules en el marcador.

Castelló i Borriol van empatar en un partit boig disputat en Castalia en el qual l’equip de la capital de la Plana va tenir nombroses ocasions per a acabar amb un resultat còmode, però el Borriol va saber frenar molt bé a un equip ‘orellut’ que no va tenir la seua millor nit Durant l’espentada inicial el Castelló va tractar de prendre avantatge però el Borriol va posar especial afany a contenir com fora als pupils de Sergi Escobar.

Poc abans de complir-se l’equador del partit, el ritme canviaria radicalment: Cubillas va tenir un mà a mà en el qual l’ex fique albinegre, Carlos Sabater li va endevinar les intencions i va detenir el tret de l’espigolat ‘pichichi’ castellonenc i, en la jugada següent, el ‘rojillo’ Gerard va superar a la defensa albinegra i va batre a l’avui defensor de la porteria albinegra, Álvaro Unanua.

Amb aquest pitxer d’aigua freda es va arribar al descans. Sergi Escobar va decidir retirar a William i Kike Ferreres, i va donar entrada a Cristian Herrera i Arturo per a tractar de remuntar la trobada. Durant la majoria del segon temps, el Castelló va ser un voler i no poder en els metres finals. Ocasions va haver-hi moltes per a posar contra les cordes al Borriol, però els girs inesperats d’aquest atípic derbi van deixar tota l’emoció per al final.

Mancant tan sols 10 minuts per a la conclusió del temps reglamentari, Javi Rubio va obrar el miracle amb un lliure indirecte que, després de tocar en la barrera, va entrar al fons de la xarxa.

El partit va prendre un ritme d’infart i els minuts finals van ser d’autèntica bogeria. Però malgrat que ho va intentar de totes maneres, el segon tant no va arribar i el duel va acabar amb taules en el marcador. Diumenge que ve, i de nou en Castalia, el Castelló rep al cuer, el Recanvis Colón, per a cercar de nou els tres punts.

Amb aquest resultat el CD Castelló baixa a la segona plaça i es veu sobrepassat per l’Oriola, que es converteix en nou líder del grup VI de Tercera Divisió.

: Valencià