20.5 C
Valencia

Castelló invertirà 2,1 milions en la compra d’habitatge per a lloguer social

La Regidoria d'Habitatge repeteix en el pressupost de 2020 les ajudes al lloguer i reforça la gestió dels habitatges socials.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament de Castelló invertirà este any 2,1 milions en la compra pública d’habitatge per a lloguer social. La Regidoria d’Habitatge ha consignat 350.000 euros en el pressupost municipal de 2020, que s’afig als 1,8 milions que ara es troben en tràmit.

La Regidoria que dirigeix María Jesús Garrido conjugarà en el pressupost de 2020 el pla de compra d’habitatge amb ajudes a la rehabilitació i al lloguer i amb un reforç de la gestió i el manteniment de les 227 habitatges socials municipals.

La principal despesa en 2020 serà el del programa d’adquisició d’habitatge, amb 2,1 milions d’euros, que contempla la compra d’una vintena de pisos que es destinarien al lloguer social.

La Regidoria d’Habitatge impulsa en aquests moments la segona fase del procés administratiu i estiga en procés de revisió de les ofertes presentades.

Cal recordar que l’Ajuntament ofereix a propietaris i particulars fins a 101.000 euros per un habitatge. Els pisos han de tindre una antiguitat inferior als 30 anys i disposar de bany i cuina equipats.

Així mateix, la Regidoria de María Jesús Garrido ha pressuposat 50.000 euros per a condicionar habitatges que es negocia amb particulars.

D’altra banda, llançarà una nova convocatòria d’ajudes al lloguer i a la rehabilitació, i destinarà 50.000 euros en un contracte previst per a reforçar la gestió de l’habitatge social. El parc d’habitatge social també es vol ampliar mitjançant la bossa de lloguer municipal social. Com a novetat, el Consistori pagarà als propietaris de 1.500 euros, una quantia a la qual cal sumar altres 3.500 per a l’abonament d’impagaments o desperfectes.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià