La Policia de Castelló intervé en quatre locals per incomplir el tancament decretat pel coronavirus

Quant al possible incompliment del decret de suspensió de les festes de la Magdalena, la Policia Local no ha realitzat cap servei sobre este tema.

Els agents de la Policia Local de Castelló han realitzat este dissabte quatre intervencions per incompliment del tancament en locals hostalers i d’oci decretat per a contenir el coronavirus.

En concret, els policies han intervingut en un restaurant, un bar de desdejunis i esmorzars i dos cafeteries, ha detallat l’Ajuntament de Castelló en un comunicat.

Les forces de seguretat han actuat enfront de l’incompliment de la Resolució de 13 de març de 2020 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, per la qual s’acorden mesures especials de caràcter preventiu en matèria d’espectacles públics, activitats recreatives, activitats socioculturals i establiments públics per a limitar la propagació i contagi pel COVID-19.

Les labors de supervisió de la Policia Local van començar este divendres a les 00.00 hores i solo es va detectar un incompliment en el cas d’un restaurant, al qual se li va obrir acta per romandre obert i sense evacuar a les persones que romanien en el seu interior.

Les següents actuacions han tingut lloc durant el matí d’este dissabte. Els agents han comunicat als propietaris d’un bar l’incompliment de les mesures aprovades per la Generalitat i han procedit al tancament del local i a l’obertura d’acta per l’incompliment.

En els altres dos casos, es tracta de dos cafeteries que estaven realitzant servei com a tal i, després de l’obertura de l’acta d’incompliment, han cessat en el servei de cafeteria, però han continuat obertes per a la venda de pa. En els tres casos hi havia una baixa afluència de persones.

Així mateix, la Policia Local ha rebut diverses trucades de possibles incompliments, però, a l’arribada a la zona, s’ha comprovat que s’estaven complint les mesures perquè, per exemple, es tractava de bars amb la persiana oberta, però realitzant labors de neteja a l’interior.

Quant al possible incompliment del decret de suspensió de les festes de la Magdalena, la Policia Local no ha realitzat cap servei sobre este tema. Així, els agents no han realitzat ni han rebut crides o denúncies per possibles colles obertes, afluència de persones en les mateixes ni convocatòria o assistència a actes alternatius a les festes.

CatalanSpanish