Castelló reavaluarà al maig quins actes de la Magdalena suspesa es podrien readaptar i ‘guardarà’ el dilluns festiu

L'alcaldessa proposarà a la Junta de Govern Local que es demane a la Generalitat que es trasllade el festiu local de dilluns de Magdalena a una altra data.

Hores després de l’anunci oficial de la suspensió de les festes de la Magdalena, l’alcaldessa s’ha referit a la reunió d’ahir amb membres del Món de la Festa, als qui ha agraït el seu sentit comú i sensibilitat en acordar esta decisió a més de la de suspendre també Carnestoltes i posposar Escala Castelló.

En esta mateixa reunió, Amparo Marco també ha comentat que es va emplaçar a tots els membres dels distints col·lectius a què al mes de maig es tornaren a reunir per a reavaluar la situació i veure si era possible readaptar alguns actes o recuperar algunes celebracions encara que dos de manera simbòlica. Tot i que l’alcaldessa ha reiterat que serà l’evolució de la pandèmia la que marque les decisions.

Pel que fa al festiu local del dilluns de la Magdalena, Marco ha recordat que tot i que este festiu ja va estar sol·licitat, ara el que es proposarà a la Junta de Govern Local que es puga traslladar el festiu local a una altra data.

Així mateix, pel que fa al calendari lectiu pels escolars, l’alcaldessa ha fet referència al fet que la competència és autonòmica, però també ha apuntat la possibilitat que esta setmana “sense cole” es pogués traslladar a un altre moment.

CatalanSpanish