Castelló impulsa una nova proposta d’oci al Grau amb ‘Mar de Sons’ i ‘Mar d’Humor’

L'alcaldessa presenta el cicle de concerts i humor que acollirà el Real Club Nàutic i que portarà a artistes com Bisbal o Latre.

Castelló completarà l’oferta d’oci d’este estiu amb Mar de Sons i Mar d’Humor, una nova proposta de dinamització de la ciutat que programa un cicle de concerts i d’humor al Grau, al Real Club Nàutic Castelló, i que ha sigut presentada hui per l’alcaldessa, Amparo Marco, el president del Real Club Nàutic, Manuel Vidal, i l’organitzador de l’esdeveniment, Juan Carlos Vidal.

“L’Ajuntament recolza este nou cicle de concerts i monòlegs singulars que situa a Castelló en la ruta dels grans artistes del panorama nacional i internacional i més en un any tan complicat com este, contribuint a dinamitzar turísticament la ciutat i completant l’oferta d’oci”, ha explicat l’alcaldessa en la seua intervenció.

Un cicle de concerts i humor al costat de la mar que, segons ha explicat el seu organitzador, de l’empresa Music is The Answer, s’ha dissenyat per a garantir totes les mesures de prevenció que marquen les autoritats sanitàries, amb un aforament limitat a 800 persones assegudes.

Mar de Sons inclou huit concerts singulars des del 30 de juliol al 17 d’agost. En el cartell musical figura David Bisbal (12 d’agost), Mclan (31 de juliol), Miguel Poveda (17 d’agost), Los Secretos (5 d’agost), Pablo López (14 d’agost), Lola Índigo (8 d’agost), Nil Moliner (30 de juliol) i Sofia Ellar (6 d’agost). A més, el cicle deixa espai per a artistes emergents de l’escena local, com Decajón, Marie Bernete, Sandra Groove i Vitala Dj.

Completa la nova proposta cultural el cicle Mar d’Humor, que preveu l’actuació dels monologuistes Carlos Latre (13 d’agost), Raúl Antón (7 d’agost) i Enrique Sanfrancisco i Miki Dkai (15 d’agost).

Les entrades podran adquirir-se en la pàgina web www.mardesons.com i estaran disponibles a partir del divendres 10 de juliol a les 12.00 hores.

CatalanSpanish