Castelló sorteja l’ordre de tret de mascletades per a la Magdalena 2019

Demà se celebrarà a les 11h la presentació de l'esdeveniment en el Saló de Plens de l'Ajuntament.

El saló de plens de l’Ajuntament de Castelló va acollir ahir el sorteig de l’ordre de tret de les pirotècnies que participaran en el concurs de la Magdalena 2019, que celebrarà la seua 75 edició. Al sorteig, han assistit el regidor de Festes, Omar Braina; les reines de les Festes 2019, Natalia Palacio i Natalia Collazos; la presidenta de la Junta de Festes, Noelia Selma; el gerent del Patronat Municipal de Festes, Vicent Montolio, i el secretari general de l’Administració Municipal, Eduardo Pozo. Una de les urnes contenia el nom de les pirotècnies i l’altra, el dia de tret. Han sigut les reines les encarregades d’extraure les boles de cadascuna de les urnes.

El sorteig ha determinat que siga la pirotècnia ‘Fuegos Artificiales del Mediterráneo’ la que dispare la primera mascletà a concurs, el dilluns 25 de març. La pirotècnia ‘Turis’  prendrà el relleu el dimarts dia 26 de març; el dimecres serà el torn de la pirotècnia ‘Pibierzo’; el dijous dispararà la ‘Pirotècnia Hermanos Sirvent’ d’Alacant; la pirotècnia ‘Zaragozana’ serà l’encarregada de disparar la cinquena mascletà el divendres 29 de març; el dissabte serà el torn de la pirotècnia ‘Hermanos Ferrández’ i tancarà el concurs, el diumenge dia 31 de març, la pirotècnia ‘Caballer FX’.

Rovira  

Cal recordar que la mascletà inaugural de la Magdalena 2019, que es dispararà el dissabte 23 de març, serà a càrrec de la pirotècnia ‘Peñarroja’ com a guanyadora del concurs de l’edició de 2018.

PublicitatJuega Limpio Orihuela