6.3 C
Valencia

Els polèmics e-phones de 3000 euros de l’ajuntament de Castelló acaben en mans de les agents ‘VIOGEN’

L'alcaldessa ha proposat enmig del Ple que els dos mòbils que estan ara en un calaix siguen per a les agents de la unitat de violència de gènere.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El que podria ser un cop d’efecte polític o una decisió salomònica farà que les dos agents de Policia de Castelló de la unitat de violència de gènere (viogen) disposen de dos avançats telèfons mòbils per desenvolupar la seua tasca de protecció i atenció a les víctimes de la violència masclista.

Així ho ha proposat l’alcaldessa de Castelló enmig del plenari ordinari d’este mes de novembre. El moment ha estat la seua intervenció després del debat d’un dels punts de l’ordre extraordinari que proposava “millorar la transparència de les retribucions salarials dels regidors i de les despeses de la dotació econòmica dels seus grups municipals”, on el Partit Popular ha tornat a fer menció als dos e-phones 11 que es van adquirir des de l’equip de govern, per prop de 3000 euros “i que segueixen en un calaix”.

Amparo Marco ha explicat de nou que la compra va vindre per part dels responsables tecnològics i després de reiterar i mostrar el mòbil que ella com a alcaldessa té “i que tornaré a l’ajuntament quan deixe de ser alcaldessa” ha fet la proposta verbal de què els dos dispositius tecnològics causants de dures crítiques per part de l’oposició per la despesa que suposaven, anaren destinats a estes agents.

“Miren, si les parece y están tan preocupados por esos dos móviles e-phone 11 almacenados, yo les hago la propuesta de que esos dos móviles e-phone 11 lo lleven la unidad de VIOGEN de violencia de género aprovechando que esta semana es el 25 de noviembre y si les parece bien a toda la corporación se lo damos a esas dos agentes que están siguiendo a esas víctimas de violencia permanentemente para que tengan un móvil de última generación”, ha proposat l’alcaldessa.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,567FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià