Castelló atorga 120.000 euros per a la nova seu de l’AECC

Benestar Social destaca que les noves instal·lacions permetran ampliar l’atenció i cobrir noves i futures necessitats.

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Benestar Social, ha concedit una subvenció per import de 120.000 euros per al finançament del projecte de la nova seu de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). L’ajuda, aprovada per la Junta de Govern Local, persegueix facilitar un nou espai a l’associació per a continuar l’atenció i estendre-la a altres necessitats biològiques, psicològiques i socials per a pacients i familiars.

El regidor de Benestar Social, José Luis López, ha destacat l’esforç que s’està fent des de l’Ajuntament perquè totes les associacions dedicades a l’atenció social puguen disposar de les millors i més dignes dotacions. “Amb este nou espai, l’AECC disposarà d’una seu més actual i funcional per a donar continuïtat als projectes que l’associació ja té en marxa, però també perquè puguen incrementar l’atenció en totes les àrees en les quals hi haja necessitats per cobrir”, ha indicat López.

En este sentit, la Junta Provincial de l’AECC de Castelló ha adquirit un local per a poder ampliar les seues instal·lacions i disposar així d’un major espai per a generar noves activitats per a pacients i familiars. A més, el nou local farà possible en el futur l’ampliació de professionals que permeten proporcionar una atenció biopsicosocial als seus beneficiaris.

Les necessitats que presenten les diferents fases d’un càncer requerisquen un abordatge immediat i integral a nivell social, laboral, familiar, mental, etc. Per això, la Junta Provincial de l’AECC va optar per un nou local que permetera ampliar tota l’atenció realitzada fins ara amb l’objectiu de millorar l’estat anímic i físic dels pacients de càncer.

L’Ajuntament ha concedit una ajuda de 120.000 euros per al projecte de nova seu. El projecte té un cost total de 346.661 euros, dels quals 120.000 són subvencionats per a la realització de l’obra de rehabilitació necessària.

CatalanSpanish