martes, 28 mayo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Castelló obre el Mercat Nadalenc amb 35 casetes en Santa Clara i 4 per a ONG en la plaça Major

El mercat inclou activitats per a públic familiar en la plaça Major, on els dies 23 i 24 comptarà amb la visita del pare Noel.

Castelló ha inaugurat el Mercat Nadalenc, que enguany amplia el nombre de casetes, situades en les places Santa Clara i plaça Major, i incorpora programació per a públic infantil. La regidora d’Impuls de l’Activitat Econòmica, Patricia Puerta, ha explicat que “el gruix de les casetes se situaran enguany en la plaça Santa Clara, on els qui visiten el Mercat Nadalenc podran trobar tot tipus d’artesania, inclosos joguets, en els 35 llocs de venda situats”.

Si la plaça Santa Clara centra l’oferta artesana, la plaça Major acull el costat més solidari del Mercat Nadalenc amb la instal·lació de quatre casetes que s’han cedit a les ONG de la ciutat perquè puguen arreplegar fons amb finalitats solidàries”. L’edil Patricia Puerta ha detallat que, amb la cessió d’aquestes casetes a les organitzacions no governamentals, “pretenem col·laborar amb la difusió de la seua tasca solidària i per a açò s’ha convidat a les diferents entitats a fer ús d’elles”.

La plaça Major també acollirà una caseta per a les activitats per a públic familiar. S’han proposat tallers infantils amb fang, d’elaboració d’estels de Nadal o d’elaboració de veles nadalenques, també hi ha programats conta contes segons dies i fins i tot la visita del pare Noel al Mercat Nadalenc els dies 23 i 24 de desembre. A més, el cap de setmana del 26 i 27 de desembre hi haurà, de manera ininterrompuda, jocs d’enginy.

Els qui s’acosten fins al Mercat Nadalenc, que romandrà obert fins al diumenge 27, podran trobar productes tan diversos com a estovalles, joieria, jocs, peces, minerals, etcètera.

Últimas noticias

Contenido relacionado