12.9 C
Valencia

Castelló obri fins al 6 novembre el termini de compra de nou habitatge municipal

La Regidoria d'Habitatge flexibilitza les condicions respecte a l'anterior concurs i fixa un preu màxim de 101.250 euros per unitat.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castelló ha obert el termini perquè particulars i empreses presenten ofertes al pla de compra per a ampliar el parc municipal d’habitatge. Les sol·licituds es podran inscriure en el consistori fins al 6 de novembre a les 14.00 hores.

El pressupost de l’actuació que impulsa la regidoria de María Jesús Garrido està dotat en 1,8 milions d’euros i les condicions del nou contracte s’han flexibilitzat en cost i accessibilitat després de quedar desert l’anterior. El preu màxim per cada habitatge ascendeix als 101.250 euros. Amb càrrec a este import s’abonarà el preu dels habitatges i els impostos que, si escau, es deriven de la compra i de les despeses d’inscripció dels habitatges adquirits en el Registre de la Propietat.

Segons el plec de condicions, que es pot consultar en la plataforma https://contrataciondelestado.es/, els habitatges que s’oferisquen poden ser de nova construcció o de segona mà. L’edifici en el qual se situen els pisos podran conservar un únic esglaó en el mateix accés. Cada habitatge haurà de disposar de dos dormitoris, saló menjador, cuina i bany, així com amb el certificat d’eficiència energètica. L’any de finalització de construcció de l’immoble ha de ser igual o posterior a 1989.

Els sol·licitants han de presentar una certificació cadastral gràfica i descriptiva, un certificat d’eficiència energètica i un pla de distribució i cotes, amb indicació de superfícies útils per dependències i totals.

- Publicitat -

L’objectiu d’esta contractació és ampliar el parc municipal d’habitatge amb la finalitat de fer front a la demanda d’habitatge social.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,320FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Mor Susana Zamora, regidora de l’Alcúdia de Veo

L'Ajuntament ha comunicat la defunció en un comunicat a través de les xarxes socials.

Aglomeracions en les principals zones comercials del país en el primer cap de setmana ‘nadalenc’ i de compres

Pel centre de ciutats com Madrid, València, Saragossa o Gijón es van succeir durant tota la jornada imatges de carrers replets de persones, on era pràcticament impossible mantenir la distància de seguretat.

El 90% dels residents de El Collet de Benicarló estan contagiats de coronavirus

La residència, de titularitat municipal, està sota vigilància de control sanitari per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

Ferit un motorista a Betxí en xocar amb un porc senglar

L'home ha sigut traslladat a l'Hospital de la Plana.

Borriana prorroga fins al 5 de gener l’exposició ‘El campanar: memòria d’una reconstrucció 1942-1945’

El passat dia 10 de novembre es van complir setanta-cinc anys de la col·locació de l'última pedra del campanar de Borriana.
- Advertisement -

: Valencià