21.4 C
Valencia

L’ajuntament de Castelló paga “deute financer” i destina a despesa social la resta de romanents que té

El consistori ha acordat que enguany "no hi haurà inversions financerament sostenibles" després de pagar 3,5 milions d'euros per a "alliberar part del deute en els exercicis del 2021, 22 i 23".

- Publicitat -AVL

El portaveu de l’equip de govern, Rafa Simó, ha informat que l’ajuntament pagarà “3,5 milions d’euros en passius financers de manera que els propers exercicis s’allibere un poc esta càrrega i es puguen destinar més diners a altres partides”.

A més, Simó també ha anunciat que enguany “no hi haurà inversions financerament sostenibles i eixos diners, en la mesura que la Llei permet, es destinaran a despesa social“. La xifra destinada a esta àrea encara no se sap, segons ha indicat el portaveu.

Respecte al que suposa pagar ara eixos 3,57 milions d’euros, Simó ha incidit que pagar passius financers “vol dir reduir la càrrega financera dels anys 2021, 2022 i 2023.

D’altra banda, pel que fa al tema pressupostos, poques novetats hi han transcendit encara que el portaveu ha afirmat que “en breu es podrà saber alguna cosa dels pressupostos, perquè al final el treball acaba donant fruits”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,787FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Rescaten a una bebé de 21 mesos després de caure en una piscina de Quart de Poblet

La xicoteta ha sigut traslladada a l'Hospital La Fe de València i, encara que quasi s'ofega, es troba estable

Castelló reparteix el llibre de la no-festa sense cap projecte fester a la vista

En un acte a l'aire lliure i aforament limitat i presència escasa, s'ha repartit el llibre de la Magdalena 2020 que va quedar suspesa.

Dimiteix Emilio Bouza, el portaveu del grup Covid-19 de la Comunitat de Madrid

"El que he vist estos dies m'obliga a renunciar"

Vila-real reactiva el servei d’autobús gratuït a l’UJI

El servei d'autobús gratuït a la Universitat Jaume I reprén la seua activitat habitual dilluns que ve 28 de setembre, coincidint amb...
- Advertisement -

: Valencià