La Generalitat traspassa la titularitat del Parc Esportiu de Castelló a l’Ajuntament

L'edifici, que albergava els antics jutjats, "estarà orientat d'una manera molt important als serveis socials, que és una qüestió que està en el cor dels nostres governs", segons el cap del Consell.

497

El president de la Generalitat, Ximo Puig i l’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco han mantingut una reunió, en finalitzar aquesta, el president ha explicat que la conselleria d’Hisenda ha formalitzat el traspàs de la titularitat del Parc Esportiu de Castelló, conegut com a ‘Chencho‘, a l’Ajuntament d’aquesta localitat.

Aquesta resolució respecte a les instal·lacions valorades en prop de 6,7 milions d’euros “resol un vell conflicte del passat per falta de gestió”, ha afirmat Puig.

“És molt important retornar les institucions al camí de la gestió correcta, de l’eficiència”, ha assenyalat Puig, que ha valorat el treball de l’Ajuntament de Castelló en aquest sentit, tant referent a l’aprofitament del Parc Esportiu com en altres casos.

Així, el president també ha destacat que en el mes de març estarà llest l’avantprojecte per a la rehabilitació del Palau Borrull, i que a la fi de maig o principis de juny el projecte estarà llest perquè l’Ajuntament licite el projecte.

L’edifici, que albergava els antics jutjats, “estarà orientat d’una manera molt important als serveis socials, que és una qüestió que està en el cor dels nostres governs”, segons el cap del Consell, que ha destacat a més la “millora urbana d’aquest espai central de la ciutat que suposarà la reforma del palau”.

D’altra banda, Puig ha anunciat que el buc escola de la Generalitat Tirant I serà rehabilitat en el 25 aniversari de la seua avarada. Marco, ha demanat a la Generalitat que aquest veler estiga present en les activitats d’‘Escala a Castelló’, trobada de vaixells tradicionals, que se celebrarà en el Port de Castelló els dies 6, 7 i 8 d’abril, i que el vaixell participe posteriorment en activitats pedagògiques relacionades amb la vela.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Castelló ha destacat que la preocupació més gran conjunta de la reunió ha sigut l’ocupació i el treball, i ha agraït a la Generalitat, el pagament en aquesta legislatura del deute pendent amb l’Ajuntament de Castelló així com els fons destinats per la Generalitat al foment de l’ocupació en la ciutat.