Castelló per la Llengua presenta la renovació de la Carta lingüística de la ciutat

La plataforma mobilitzadora s’ha reunit hui amb el grup municipal Socialista.

Publicitat

Les representants de la plataforma Castelló per la Llengua Marta Cubedo i Maria Nebot s’han reunit hui amb el regidor de normalització lingüística Omar Braina, del PSPV-PSOE, qui hi ha assumit les 18 propostes de la Carta lingüística i s’ha compromés a implementar-les.

Castelló per la Llengua i el Grup Socialista han acordat incloure clàusules lingüístiques en els contractes menors de la contractació pública. Maria Nebot ha destacat «l’interés de la plataforma Castelló per la Llengua en què la política de normalització lingüística siga transversal a totes les accions de govern municipal» i per això s’ha demanat «representació de tots els grups municipals en la comissió de seguiment de la implementació de la Carta lingüística». El Grup Socialista, per la seua banda, s’ha compromés a enviar-hi un representant. Les reunions es realitzaran trimestralment.

PublicitatRovira  

La Carta Lingüística ha estat signada també per Francesc Mezquita, regidor d’Educació i Participació Ciutadana i Maria Jesús Garrido, regidora d’habitatge. Amb esta nova adhesió, es dona continuïtat a la proposta signada amb la Plataforma el 2015, en aquell moment per 5 partits polítics.

Carta lingüística Castelló 2019 - Castelló per la Llengua
PublicitatJuega Limpio Orihuela