18.7 C
Valencia

Castelló elabora el Pla Contracta que destinarà 2,37 milions per a fomentar l’ocupació

El pla inclou una nova línia d'ajudes destinada específicament a autònoms, microempreses i pimes de Castelló.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria d’Ocupació, ha desenvolupat el Pla Castelló Contracta, un pla pel qual es destinaran 2,37 milions d’euros a ajudes directes per a la creació d’ocupació i contractació de persones desocupades. Este pla comptarà a més amb una nova línia d’ajudes que anirà destinada específicament a autònoms, microempreses i pimes per al manteniment de l’ocupació a Castelló. A ella se sumen altres tres línies de suport i un pla de contractació municipal dotat amb 1,78 milions.

La regidora d’Ocupació, Patricia Puerta, ha destacat que l’aprovació de l’estat d’alarma i les consegüents mesures excepcionals aplicades sobre l’ocupació i sectors empresarials ha derivat inevitablement en la caiguda de l’activitat en tots els sectors que pot comportar així mateix un futur augment de la desocupació. “Estem vivint un escenari crític i inesperat en l’àmbit global i, des de l’Ajuntament de Castelló, posarem en marxa un pla específic per al foment de la contractació de persones en situació de desocupació”, ha indicat Puerta.

- Publicitat -

Puerta ha explicat que el Pla Castelló Contracta estarà dotat de 2.376.170 euros i aglutina tots els recursos que es destinaran a la recuperació del teixit productiu local i, principalment, a la contractació de persones sense ocupació. En total, el pla compta amb quatre línies d’ajudes per concurrència competitiva i un programa de contractació municipal.

Entre les principals novetats, destaca la posada en marxa d’una nova línia d’ajudes que estaran encaminades a fer costat a persones autònomes, microempreses i pimes. L’àrea d’Ocupació i Emprenedoria destinarà 450.000 euros en esta nova línia que estarà únicament dirigida a la contractació de persones en desocupació i manteniment de llocs de treball. “Oferim així un suport financer per a pal·liar els efectes de la crisi per la COVID-19, ajudant al manteniment i creació de llocs en les petites empreses”, ha apuntat Puerta.

- Publicitat -

El pla també compta amb 140.000 euros destinats a projectes de creació i consolidació d’empreses per a donar suport a iniciatives emprenedores de persones autònomes i entitats, a projectes d’innovació social i a projectes d’ocupació amb especial èmfasi en col·lectius de persones en situació de vulnerabilitat social.

Quant al pla de contractació municipal, l’Ajuntament destinarà 1,78 milions per al programa Jornals de Vila.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,018FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El nou Estat d’Alarma de Sánchez legitima les mesures anunciades per la Generalitat

El 'toc de queda' o la restricció de les reunions a sis persones coincideixen en les mesures ja adoptades per la Comunitat Valenciana.

Castelló passa el seu primer toc de queda des del 23-F

No s'han destacat incidents greus durant la primera nit de restricció de la mobilitat.

Benicarló lliura els Premis Literaris 2020 en un acte restringit per la pandèmia

L'Auditori Pedro Mercader ha acollit l'acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2020, l'esdeveniment cultural més important de l'any a Benicarló. A causa de la pandèmia, l'acte ha quedat restringit a les autoritats locals, guanyadors i patrocinadors.

Comerç comença els tràmits per a reformar la nau de pescateria del Mercat del Cabanyal

També es troba en procés de licitació la rehabilitació de la façana i de la coberta del mercat

El MUCC crea un nou itinerari històric sota el títol ‘Espais de Memòria’

La ruta recordarà els llocs clau del període comprés entre la Segona República i el final de la dictadura franquista
- Advertisement -

: Valencià