Castelló oferirà 131 places per a treballar en distintes categories professionals

El procés comportarà una reducció de la temporalitat del personal que es troba al servei de la institució municipal

287
La multinacional ha convocat una reunió extraordinaria per a explicar la reestructuració de la companyia en Europa.

L’Ajuntament de Castelló oferirà 131 places per a treballar en distintes categories professionals al mateix consistori dins l’oferta pública d’ocupació per al 2018. El regidor de Gestió Municipal, Antonio Lorenzo, ha presentat este procés que es va aprovar en la passada Junta de Govern Local i ha apuntat que “esta oferta pública és important perquè suposa un increment molt notable respecte del que s’ha anat oferint a la llarga d’aquests anys”.

Lorenzo també ha posat l’accent en què esta oferta “permetrà avançar en la reducció de la temporalitat del personal al servei d’aquest Ajuntament”. Tant és així que amb l’aplicació d’esta oferta d’ocupació el nivell d’interinitat del consistori es reduirà del 27% al 18% del total de la plantilla, tal com ha indicat Lorenzo, qui ha afegit que açò servirà per “millorar la prestació dels serveis públics que esta Casa ofereix a la ciutadania de Castelló”.

D’aquestes 131 places, 94 es presenten a través d’una oferta extraordinària que ha de veure amb els processos de consolidació i estabilització del personal interí i altres 37 places s’oferiran en l’oferta ordinària, 23 de les quals es presenten per promoció interna entre el personal que ja es troba prestant els seus serveis a l’Ajuntament.

Aquest procés afectarà, principalment, als agents de mobilitat urbana, amb 45 places, als agents de policia, amb 27 places, i 16 places d’auxiliars administratius, entre d’altres. El regidor ha volgut destacar també que “entre 2011 i 2015 les ofertes públiques van sumar 24 places, mentre que des de 2016 fins ara oferiran 160 places en oposicions, per a consolidar l’ocupació pública”.

L’oferta s’emmarca dins de la intenció de l’Ajuntament de Castelló de crear ocupació i millorar els serveis públics. És per açò que Antonio Lorenzo ha remarcat que “des de juny de 2015 s’han realitzat quasi 800 contractes per incorporar empleats i empleades públiques a través de distints programes com els Jornals de Vila, els programes derivats del Servef o el taller T’Avalem”, entre d’altres.