Ribes compareixerà voluntàriament en el ple “davant la manipulació del PP” en el repartiment dels bons de transport

El regidor de Joventut, en un exercici de transparència, donarà compte en la sessió plenària de gener de la tramitació de les targetes per al transport públic.

El regidor de Joventut i Mobilitat Sostenible del Grup Municipal Socialista de Castelló, Jorge Ribes, ha sol·licitat la compareixença voluntària davant el ple de l’Ajuntament de Castelló per a donar compte del procés administratiu dels bons de transport impulsats des de la Regidoria de Joventut.

L’edil socialista, per transparència, ha demanat comparéixer en la sessió plenària ordinària d’este mes de gener per a explicar els detalls del procediment referent a les targetes de transport públic dirigides a joves, “davant els intents de manipulació i l’estratègia de descrèdit del Partit Popular”.

Una vegada més, el regidor ha decidit detallar com s’ha dut a terme la tramitació d’estos bons, sobre la qual ja ha donat compte públicament i en els diferents fòrums en els quals se li ha requerit informació, tant en el ple ordinari del passat mes de desembre com en diferents comissions d’estudi. “No hi ha res a ocultar sobre este tema. De fet, tot el procediment administratiu és públic, he donat explicacions allà on se m’han demanat i no tinc cap inconvenient a tornar a donar-les tantes vegades com siga necessari. Per això, he sol·licitat una compareixença voluntària per al ple d’este mes”, ha afirmat l’edil socialista.

“Desgraciadament al PP de la Gürtel, de Fabra i de Púnica no li interessa la veritat, només generar soroll i confusió i unflar una polèmica estèril intentant entelar una iniciativa que promou la mobilitat sostenible i facilita l’ús del transport públic entre la gent jove de la nostra ciutat”, ha conclòs Ribes.

CatalanSpanish