Castelló és plena d’activitats perquè els més menuts puguen gaudir de Nadal

La Província de Castelló és plena d'activitats perquè els més menuts poden gaudir d'un Nadal molt especial.

168

Els mercats de Nadal i les festes lúdiques són els protagonistes en la província de Castelló, en aquestes festes tan especials i familiars, amb propostes per als grans protagonistes, que són els més xicotets de la casa.

Els xiquets podran entrar gratis als Coves de Sant Josep de la Vall d’Uixó del 26 de desembre al 7 de gener. A més, aquesta localitat organitza, ‘Un viatge nadalenc’, concert solidari a favor de l’associació d’esclerosi múltiple de Castelló, en l’església de l’Assumpció el 26 de desembre a les 20 hores.

El Missatger Reial de Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a la plaça Major de Vila-real per a recollir les cartes de tots els xiquets i xiquetes a partir de les 11 hores.

Del 27 al 30 de desembre, ‘Nadalàndia’ aterra a Vila-real, un nou món de diversió per als més menuts i als joves, on trobaran actuacions, tallers i activitats esportives oferides per diferents associacions de la ciutat i amb entrada gratuïta.

A més, el 28 de desembre es celebrarà la tradicional cursa de Sant Silvestre al municipi, que eixirà de la plaça de la Vila als 19:30 hores.

El dissabte 30, s’instal·larà l’arbre dels desitjos, de Visitants, a més tindrà lloc una vesprada màgica, amb un espectacle de màgia i xocolate per a tots els assistents.
L’acte més esperat per els menuts arribarà a Vila-real, el divendres 5, amb la cavalcada dels Reis d’Orient.

La ciutat de Castelló celebrarà un taller de foc i bestiari pels Sants Innocents, amb divertits de llufes, pintura i retallables, taller de dimonis i taller de bestiari.
‘Nadal de Circ’ arribarà a Castelló el 3 i 4 de gener, perquè els més xicotets puguen gaudir d’un espectacle ple d’il·lusió i sorpreses.

Del 2 al 5 de gener, la Diputació de Castelló ha organitzat, ‘Any nou en les Aules’, amb esmorzars saludables, tallers de música, tallers de decoració de galetes i cupcakes, tallers nadalencs, entre altres activitats.

El 26 de desembre, el Contacontes estarà a Borriana, el 27 serà el dia per a la màgia i el 28 teatre infantil. A més, també acolliran als dibuixos preferits per tots els xiquets, ‘Clan TV’, el 4 de gener en el Teatre Payà de 17 a 19:30 hores.
L’esport arribarà a Peníscola, amb l’IX Campus de Futbol Solidari, del 26 al 29 de desembre de 10:30 a 12:30 hores.

La San Silvestre se celebrarà a Almenara el 30 de desembre en la plaça de la Font a les 19 hores.

00A més en la majoria de municipis es celebra l’escola de Nadal en diferents temàtiques per a conciliar el treball dels parells amb les vacances dels menuts.