25 C
Valencia

L’ajuntament de Castelló difondrà a col·legis, associacions veïnals i centres de majors mesures de prevenció contra el coronavirus

A nivell intern, s'informarà el personal de l'Ajuntament sobre les mateixes mesures de prevenció i s'ha acordat instal·lar dispensadors de gel sanitari en diversos punts de les dependències municipals, especialment en aquelles zones d'atenció al públic i fitxatge dels funcionaris i funcionàries,

- Publicitat -AVL

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha convocat este matí una reunió de coordinació municipal sobre el coronavirus a la qual han assistit el regidor d’Educació, Francesc Mezquita, la regidora de Gent gran, Mary Ribera, i el regidor de Recursos Humans, David Donate, a més dels responsables de Policia Local i Protecció Civil, Miguel Domingo Palomo i Antonio Costa, respectivament, i tècnics de diferents àrees.

La taula de coordinació ha acordat difondre entre les associacions veïnals, centres educatius i esportius i centres de majors una circular amb informació oficial sobre mesures de prevenció i recomanacions sanitàries davant el virus Covid-19 amb la finalitat de donar la màxima difusió d’informació oficial, fiable i actualitzada de les autoritats sanitàries entre la ciutadania de Castelló.

D’altra banda, a nivell intern, s’informarà el personal de l’Ajuntament sobre les mateixes mesures de prevenció i s’ha acordat instal·lar dispensadors de gel sanitari en diversos punts de les dependències municipals, especialment en aquelles zones d’atenció al públic i fitxatge dels funcionaris i funcionàries, amb la finalitat de reforçar les mesures d’higiene sanitària.

De moment, i a l’espera de conéixer si les autoritats sanitàries estableixen mesures extraordinàries, no s’ha determinat cap acció que afecte l’organització d’actes públics.

No obstant això, en funció de com evolucione la situació i sempre en coordinació amb la Conselleria i el Ministeri de Sanitat, s’adoptaran les mesures oportunes en cas necessari.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià