9:09 am - Friday, 14 August 2020

Castelló reconeix el treball de les associacions culturals amb 60.000 euros de subvencions

- Publicidad -Reciplasa

El programa busca potenciar el desenvolupament cultural a la ciutat i impulsar el teixit associatiu, a més de promoure projectes que incloguen la perspectiva de gènere.

SaguntaEscena
L'Alcora
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

El departament de Cultura ha llançat les bases d’unes noves ajudes econòmiques que aniran destinades a associacions culturals sense ànim de lucre. L’Ajuntament ha aprovat una quantia màxima de 60.000 euros per a projectes que fomenten la activitat a la ciutat de Castelló. “Impulsar el teixit associatiu cultural de Castelló és una manera de mantenir viva la ciutat amb ofertes atractives i participatives”, ha assegurat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz.

Per a la valoració dels projectes presentats, Cultura tindrà en compte criteris com la qualitat i originalitat del projecte. A més, es tindran especialment en consideració aquelles iniciatives que incloguen la perspectiva de gènere i la promoció de la igualtat entre homes i dones. També s’atorgarà una major puntuació a aquells projectes sense ànim de lucre que faciliten la integració de persones de diferents orígens culturals i geogràfics i es valoraran aquelles propostes que fomenten l’ús del valencià, així com la utilització de les noves tecnologies.

Podran accedir a la subvenció aquells projectes realitzats dins del període comprés entre l’1 d’octubre de 2018 i el 30 de setembre de 2019. A banda, serà imprescindible que les entitats estiguen inscrites en el Registre Municipal d’Associacions Veïnals, que no tinguen finalitat lucrativa i que el domicili social estiga ubicat a la ciutat de Castelló.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 15 dies a partir de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló (BOP), on van ser difoses aquest dimarts, 9 de setembre. L’anunci de la convocatòria també està recollit al tauler d’anuncis de l’Ajuntament i en la seu electrònica.

En la resolució de les ajudes econòmiques es farà referència a les entitats beneficiàries, als projectes subvencionats i a l’import corresponent d’ajuda en cada un dels casos. La subvenció es farà efectiva amb un únic pagament anticipat que correspondrà amb el 100% de l’ajuda econòmica i serà imprescindible que totes les entitats perceptores de subvencions justifiquen l’activitat o activitats que reben el suport de Cultura.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

Aparatós accident a la nit al centre de València entre tres motos

Tres persones han sigut ingresades a tres hospitals diferents de la ciutat.

Salvador Illa convoca d’urgència les comunitats autònomes pel rebrots

Serà la segona vegada, a aquesta setmana, que el ministre Illa es reuneix amb els representants autonòmics.

Benicàssim compleix amb les mesures de seguretat a les platges

L'aforament en les cinc platges no ha arribat a l'aforament, segons dades del dron.

La província d’Alacant suma 84 nous positius en coronavirus

A més, s'han detectat dos nous brots de coronavirus: un en Torrevieja amb 3 casos i un altre al Pinós amb altres 3. Tots dos d'origen social.

Sanitat informa d’un brot de coronavirus a una empresa de Paterna

La Conselleria informa que en este nou brot hi ha almenys 3 persones infectades.

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià