Marco confirma que el Reis ‘vindran a Castelló’ però sense cavalcada ‘tal com la coneixem’

"Els Reis Mags vindran i es passejaran per la ciutat ja siga en les motos de la Policia, en camions de bombers o com siga, però els reis vindran a Castelló perquè els xiquets ho mereixen", ha assegurat Marco.

L’alcaldessa de Castelló ha confirmat este dimecres ‘oficialment’ la notícia ja coneguda des de fa mesos de manera oficiosa de què “no hi haurà cavalcada, tal com la coneixem”. Marco no ha emprat en cap moment la paraula cancel·lació encara que ha fet referència clara a un canvi en la manera de l’arribada dels reis.

“Els Reis Mags vindran a Castelló i es passejaran per Castelló, ja siga en les motos de la Policia, en camions de bombers o com siga, però els reis vindran a Castelló perquè els xiquets ho mereixen”, ha assegurat Marco.

Pel que fa a les alternatives per eixa arribada atípica, l’alcaldessa ha comentat que encara és molt prompte per poder concretar alguna cosa, “perquè no sabem com avançarà la situació sanitària”.

Marco ha recordat que fa temps que ja va parlar amb el regidor de festes Omar Braina perquè es buscaren alternatives perquè era inviable la concentració de tantes persones en un acte tan multitudinari com la cavalcada.

CatalanSpanish