La Diputació de Castelló promociona el turisme de la província en la TTR Romania

El Govern Provincial programa una completa agenda de reunions amb els més importants turoperadors del país.

464

La Diputació de Castelló reforça el seu compromís de promoció internacional de la província en col·laboració amb l’aeroport i l’empresariat castellonenc, i també al costat de l’Ajuntament d’Orpesa, amb un intens programa de treball en la Fira de Turisme de Romania (TTR Romania) fins diumenge que ve. Així, el Govern Provincial reforçarà l’impacte turístic que té la connexió aèria entre Castelló i Bucarest amb un estand propi en la fira, que incorpora punt d’informació turística al públic, així com un espai reservat perquè els empresaris de la província puguen mantenir les seues reunions de treball en fira.

El vicepresident provincial de Turisme, Andrés Martínez, ha assegurat que “anem a Bucarest a obrir noves oportunitats al nostre turisme, a convéncer a empreses turístiques i al públic final de les virtuts de la nostra destinació vacacional responent a la demanda del sector que veu en la línia aèria una gran porta d’entrada d’oportunitats. No deixarem escapar ni una d’elles, i tal com ens vam comprometre amb municipis i empresaris estem intensificant la promoció en aquelles destinacions prioritàries per al nostre turisme per a rendibilitzar al màxim les infraestructures que tenim i fer que els avions arriben plens d’oportunitats per a Castelló”.

I és que aquesta actuació del Govern Provincial forma part de la seua estratègia en els mercats prioritaris tant per a la infraestructura aeroportuària com per als empresaris del sector continuant amb els bons resultats que la mateixa està llançant al turisme de la província, amb un augment progressiu dels visitants estrangers als municipis de Castelló.

En eixe sentit, Martínez ha explicat que “aquest treball per posicionar la nostra marca turística a Espanya i en el món té molts vessants, i totes es dirigeixen a aconseguir que el sector del turisme siga una oportunitat de futur i d’ocupació per a cada vegada més castellonenques i municipis”.

No solament promoció, també reunions amb turoperadors
Cal tenir en compte que el treball del Govern Provincial pel turisme internacional no s’ha centrat només en la part promocional, sinó que la Diputació acudeix a Bucarest, de la mà dels empresaris turístics, amb un complet programa de reunions tancat amb els més importants turoperadors per a pujar l’oferta turística de Castelló a les agències de viatge romaneses més importants.

Una pràctica que, tal com ha recordat el vicepresident, “duem a terme en els mercats internacionals prioritaris per a la província per comptar amb connexió aèria des de Castelló, com ocorre també amb el mercat britànic, amb tan bons resultats per als establiments de la província, com vam treballar també perquè ho faça la campanya integral de mitjans de 300.000 euros que implementarem enguany”.