‘Castelló Ruta de Sabor’, millor iniciativa turística de 2019 a la Comunitat Valenciana

El president Martí i la diputada de Turisme reben el premi que clou la fira Gastrònoma de València.

Publicitat

El president de la Diputació, José Martí, ha recollit esta vesprada del costat de la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, el guardó que reconeix el programa ‘Castelló Ruta de Sabor’ com a millor iniciativa turística de 2019. Ha sigut en el marc de la fira Gastrònoma, que tanca hui les seues portes a Fira València després de tres dies de frenètica activitat en què 27 productors de la província han mostrat els encants, la qualitat i la innovació de la gastronomia de les comarques castellonenques.

El president ha volgut agrair l’obtenció d’este premi “que reconeix, en primer lloc, el potencial dels nostres productes i de la nostra artesania com a reclam turístic i creador de noves oportunitats i, per altra banda, el treball incessant de la Diputació per innovar en la promoció interna i exterior del que es cou als nostres pobles”. En este sentit, la diputada Virginia Martí ha destacat que, amb la reorganització, el passat mes de juliol, de les competències de la Diputació, Castelló Ruta de Sabor s’inclou dins del departament de Turisme, el que és, per a Virginia Martí, “una prova que creiem en els nostres productes i en els nostres productors com a millor carta de presentació de Castelló”.

PublicitatRovira  

Per últim, ambdós han volgut donar les gràcies a l’organització per “este gran reconeixement tant per a Castelló com per a la Diputació”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela