La 8a Ruta de Tapes ‘’Sabores Castelló” comptarà amb 58 locals

La ruta segueix creixent any rere any i tindrà més de 100 tapes fetes amb productes de la terra que mostraran la gran cultura gastronòmica de Castelló

Ahir a la vesprada va tindre lloc en els salons de l’hotel Jaime I la presentació de l’8ª Ruta de Tapes ‘’Sabores Castelló’’, que tindrà lloc del 25 d’octubre al 18 de novembre.

En un saló ple de gom a gom, l’organització va presentar un projecte que creix any rere any i que ja supera el milió d’euros per edició. A més a més, l’impacte d’aquest esdeveniment ha sigut plasmat en la gran quantitat d’assistents de fora de la província que acudeix durant l’època de la ruta. Una ventana de la societat de Castelló de cara al món, que aconsegueix exportar la gastronomia de la terra fora de les nostres fronteres.

Des que es va començar a desenvolupar aquest projecte s’han realitzat més de 600 tapes i s’han servit 800.000 unitats per al públic. Per aquesta edició, més de 100 tapes voran la llum fetes amb productes de la terra i que comptarà amb la participació de 58 locals de Castelló.

Per altra banda, aquest any el premi que atorga el jurat de la Ruta de Tapes ‘’Sabores Castelló’’ tindrà un valor de 1000 euros per al guanyador. Un jurat que ja està en formació i que es completarà en els dies vinents.

Al mateix temps, els davantals d’honor per aquesta tardor han sigut dissenyats per Paco Roca, amb un estil despreocupat i que busca combinar amb ell l’alegria que la cuina ha de representar.

Per últim, cal destacar que el cartell ha sigut realitzat per Luis Prades i ha rebut el nom de ‘’Rojo Mantel’’. Aquesta serà la imatge que representarà a l’8ª Ruta de tapes ‘’Sabores Castelló’’.

CatalanSpanish