17 C
Valencia

El Suprem avala l’equiparació de salaris del personal del Provincial de Castelló amb el de la Conselleria de Sanitat

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La sala social del Tribunal Suprem ha emés un acte que inadmet el recurs de cassació interposat per CCOO i declara ferm la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que considera “legal i legítima” l’equiparació de salaris del personal de l’Hospital Provincial de Castelló respecte a la de la resta de treballadors de la xarxa sanitària pública valenciana.

En el primer semestre de 2017 la direcció del centre sanitari va dur a terme el procés d’equiparació retributiva dels seus llocs de treball als de les institucions sanitàries de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública en compliment de la Llei 40/2015, de Règim Jurídic del Sector Públic i de la Llei de Pressupostos de la Generalitat per a 2017.

Conformement a aquesta normativa, les retribucions del personal del Consorci són a partir de l’1 de gener de 2017 les mateixes que les de la resta del personal del Sistema sanitari Públic valencià.

No obstant això, el personal del Consorci que va iniciar el seu servei en el centre abans de l’1 de gener de 2017 manté les retribucions dels seus llocs de treball, en general significativament superiors a les que percep el personal de la Conselleria, a través d’un complement personal de garantia, que s’anirà absorbint a mesura que es produïsquen successives pujades retributives.

- Publicitat -

La Confederació sindical de CCOO va impugnar aquest procés d’equiparació i el passat 19 d’abril el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana va reconéixer ajustada a dret l’equiparació retributiva del personal del Provincial amb la de la resta del personal de la Conselleria de Sanitat i va declarar expressament que l’equiparació retributiva és legal i legítima i no contradiu principis constitucionals.

CCOO va interposar davant aquesta sentència un recurs de cassació davant el Suprem, recurs que ha sigut inadmés i que, per tant, declara ferm la sentència del TSJCV.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DipVal_PMUS Ayora

Segueix-nos

13,311FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Les Corts Valencianes declaren Manises ‘Ciutat Valenciana de la Ceràmica’

El parlament valencià reconeix la dedicació ininterrompuda a la ceràmica del nostre municipi durant centúries i el factor únic que la caracteritza.

Gandia adjudica les obres de l’Ies Ausiàs March per 7’2 milions d’euros

Els treballs de rehabilitació integral de l’edifici original i l’ampliació del centre duraran 24 mesos.

El Casal Jove de Sagunt acull la quarta jornada de Lluna Plena

Les activitats que tindran lloc el dissabte, 28 de novembre, han sigut proposades i organitzades per l'equip de Corresponsals IES.

La Comunitat Valenciana proposa reunions de fins a 10 familiars a les celebracions nadalenques

La consellera de Sanitat Universal i Sanitat Pública, Ana Barceló, ha anunciat en una roda de premsa aquesta vesprada que la Comunitat Valenciana ha...

Castelló comptarà amb cinc nous pisos per al parc públic d’habitatge

La regidora d'Habitatge subratlla que la ciutat incrementa enguany en dotze els habitatges socials.
- Advertisement -

: Valencià