El CD Castellón recorrerà la ciutat per a celebrar amb la seua afició l’ascens a Segona B

En la plaça també es donaran un bany de masses amb els milers d'aficionats albinegres que, segur, es donaran cita en la festa de l'ascens

El CD Castelló ho ha aconseguit. Per fi el club albinegre, després de set anys en Tercera Divisió, ha aconseguit l’ascens a la categoria de bronze, el primer pas per a retornar a la quasi centenària entitat al futbol professional.

Este dilluns és moment per a viure este històric moment i gaudir, equip i afició, d’un complet programa d’actes:
• A les 17.00 hores, el primer equip es desplaça fins a les instal·lacions de Marina d’Or, a Orpesa, per a fer-se la foto oficial de la plantilla de l’ascens, una foto que passarà a la història del club albinegre.

PublicitatAVL

• A les 18.00 hores, jugadors, cos tècnic i directiva acudiran a la Basílica de la Mare de Déu del Lledó per a dedicar l’ascens a la patrona de Castelló, una tradició després dels ascensos del Castelló al llarg de la història.

• A les 19.00 hores, des de Castalia, la plantilla partirà en un autobús descapotable pels carrers de la capital de la Plana per a dirigir-se a l’Ajuntament. La primera parada serà en la Ronda Magdalena 49, on s’iniciarà la Ruta de l’Ascens a la casa de Nuria Saura, premiada en el sorteig celebrat estes setmanes, i es col·locarà una placa commemorativa en taulell realitzat per Azuliber. Després, la ruta passarà per emblemàtics carrers i places de la ciutat, com la Plaça Teodoro Izquierdo, Sant Roc, Sant Fèlix, Plaça Clavé, Avinguda Rei en Jaume, Colón i, finalment, la Plaça Major.

• Després de recórrer cèntrics carrers de la capital de la Plana, el CD Castelló arribarà a la Plaça Major i entraran en l’Ajuntament on seran rebuts per l’alcaldessa, Amparo Marco, i la resta de la corporació municipal. En la plaça també es donaran un bany de masses amb els milers d’aficionats albinegres que, segur, es donaran cita en la festa de l’ascens.

Esta publicació està disponible en : Valencià