15 C
Valencia

Castelló prepara la Cavalcada de Reis “més segura” adaptant-se al protocol de la FEMP

La temàtica d'enguany versarà en el circ i tres companyies d'animació participaran al costat de 14 carrosses amb plataformes noves i muntades per monitors de l'Escola Taller.

- Publicitat -AVL

Entre 400 i 500 participants, 8.000 kilograms de caramels, i temàtica de Circ, que comptarà amb tres grups d’animació. Així serà la Cavalcada de Reis de Castelló d’este 5 de gener. Però també serà una de les que amb més mesures de protecció i seguretat contarà. De fet, enguany la desfilada reial, com ha pogut saber Actualitat Valenciana, s’ha adaptat al protocol de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

Això vol dir que les 14 carrosses que participaran tenen les plataformes noves amb les corresponents baranes i faldons que pertoca. Una inversió que li ha suposat al Patronat de Festes, al voltant de 20.000 euros a més de “tres mesos del treball dels monitors de l’Escola de Tetuan XIV”, segons han informat fons del Patronat.

A més, com sempre, hi ha un dispositiu de personal de seguretat que a més dels efectius pertinents de la Policia Local, Protecció Civil i altres voluntaris de diferents organitzacions i ens festers, “tots identificats degudament amb armilles grogues”, indiquen des de l’organització.

Una altra de les novetats és que es posarà tanques pel tros de recorregut de l’avinguda Lledó, “ja que es tracta d’un punt important d’aglomeració de gent i per tant cal augmentar la seguretat”. D’altra banda, també es manté la prohibició de llançar caramels al pas de la comitiva pel carrer Major a causa de les seues dimensions.

Amb tot, s’esperà que siga com sempre un dels esdeveniments més multitudinaris de la cita nadalenca i que Ses Majestats puguen gaudir d’una benvinguda castellonenca com cal. Cal recordar que, com sempre, els Reis d’Orient, arribaran al Grau, des de les Illes Columbretes a les 16:00 i la Cavalcada de Castelló començarà a les 19:00 des de l’avinguda Lledó, seguint per la Plaça Maria Agustina i pel carrer Governador, i repetint el recorregut de l’any passat.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià