16.6 C
Valencia

Castelló renovarà el servei d’assistència escolar en matèria de salut per al curs 2020-2021

L'Ajuntament destinarà 40.000 euros per a desenvolupar el projecte per a promoure i fomentar l'Educació per a la Salut

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Salut Pública, renovarà el conveni de col·laboració amb el Col·legi Oficial d’Infermeria de Castelló per al desenvolupament del programa d’assistència en matèria de salut en centres d’educació infantil i primària de la ciutat. El conveni permetrà la implantació, un any més, de professionals col·legiats en els quatre centres en els quals ve desenvolupant-se aquest projecte de promoció i educació per a la salut.

“Posem en marxa un any més aquest projecte, iniciat en 2018, per a fomentar i promoure un programa d’assistència en matèria de salut en aquells centres de la ciutat que més el necessiten i la implantació de la qual es considera prioritària i d’interés social”, ha indicat la regidora de Salut Pública, Isabel Granero. Aquest programa –ha apuntat- té l’objectiu de proporcionar assistència en matèria de salut a l’alumnat i al personal del centre docent i previndre, detectar, formar i assistir sobre els principals problemes de salut més prevalents en l’edat escolar i, principalment, promoure l’Educació per a la Salut com una eina clau per a contribuir a l’adquisició d’hàbits saludables i habilitats que afavorisquen conductes saludables.

- Publicitat -

La regidora de Salut Pública ha destacat que aquest programa és “una aposta per la qualitat de l’educació per a la salut mitjançant una intervenció durant el curs amb l’alumnat, professorat i pares i mares”. Es tracta, d’un projecte que persegueix fomentar hàbits de vida saludable i reforçar els continguts relacionats amb la salut”, ha apuntat Granero.

El programa d’Infermeria Escolar es desenvoluparà en el curs 2020/2021 en els Centres d’Acció Educativa Singular de Castelló. Concretament, en el CEIP Sant Agustí, CEIP Illes Columbretes, CEIP Carles Selma i CEIP Guitarrista Tárrega. L’Ajuntament de Castelló destinarà 40.000 euros en concepte de subvenció al Col·legi Oficial d’Infermeria de Castelló per al desenvolupament d’aquest projecte en el present curs escolar.

- Publicitat -

Amb aquest conveni s’abordaran objectius assistencials, docents, administratius i d’investigació. Entre els objectius docents destaca el foment d’actituds crítiques, autònomes i solidàries que permeten analitzar els problemes, accedir a la informació adequada, reflexionar els valors que porta implícita cada acció, assumir responsabilitats i aprendre a prendre decisions.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,026FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectados dos nuevos brotes de coronavirus en la Pobla de Vallbona por contacto social

En la Pobla de Vallbona hay 21 casos activos de coronavirus, a los que hay que sumar el brote de hoy.

Detectado un nuevo brote de coronavirus en Benissanó por contacto social

A través de la web de datos estadísticos de la Conselleria de Sanitat se pueden consultar los datos actualizados desde la última actualización.

Castelló passa la barrera dels 100 ingressats per coronavirus

12 persones estan a les Unitats de Cuidats Intensius.

Sanitat confirma 1.066 nous casos de coronavirus i 19 morts en la Comunitat Valenciana

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.018 persones ingressades.

Comença el termini de sol·licitud de les ajudes per a autònoms i pimes del Poble Nou de Benitatxell

Les sol·licituds per a les ajudes de l'Ajuntament es podran presentar per registre d'entrada o per seu electrònica fins al 17 de novembre, mentre que per a les de Diputació l'últim dia és el 12 de novembre.
- Advertisement -

: Valencià