9.6 C
Valencia

Castelló destina 35.000 euros al projecte ‘Stella Maris’ d’acolliment i atenció de tripulacions

Benestar Social renova el conveni amb l'Apostolat de la Mar per a l'ajuda dels treballadors de la mar que arriben al Port

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament de Castelló, a través de la regidoria de Benestar Social, Dependència i Infància, ha aprovat el conveni per a col·laborar amb el projecte ‘Stella Maris-Castelló’, que té com a objectiu ser el rostre humà del port mitjançant l’acolliment de les tripulacions dels vaixells atracats en el Port de Castelló i oferir atenció a les persones que treballen en els diferents sectors de la marina mercant. L’Ajuntament destinarà 35.000 euros a aquest projecte per a continuar donant suport a la labor d’assessorament i ajuda humanitària de l’Apostolat de la Mar.

La regidora de Benestar Social, Mary Carmen Ribera, ha incidit en el caràcter social de la iniciativa. “Des de l’Ajuntament tenim la voluntat i l’obligació de donar suport a un projecte que presta acolliment, ajuda i atenció humanitària a la gent de la mar que el necessita”, ha explicat. La regidora també ha subratllat la important labor que exerceixen els voluntaris que col·laboren amb el centre, entre els quals es troba un ampli grup de mariners professionals jubilats i en actiu. “Sense ells seria impossible oferir informació als treballadors de la mar que arriben al port sense conéixer la nostra llengua ni els serveis socials als quals poden accedir”, ha remarcat.

- Publicitat -

L’import global de l’execució del projecte ascendeix a 42.543 euros en 2020, dels quals, 35.000 euros són aportats per l’Ajuntament de Castelló.

Ribera ha recalcat que el projecte ‘Stella Maris’ exerceix des de fa anys com a rostre humà del port per a l’acolliment i assistència de les tripulacions en el centre del mateix nom, al Grau. “Es tracta d’un servei integral per a totes les tripulacions, mariners, pescadors i persones treballadores de la mar”, ha apuntat. 

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,033FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Catadau celebra els 100 anys de la “tia Modesta”

En el dia d’ahir el seu fill, la seua nora i la seua neta li van regalar una tortà dedicà, un ram de flors i uns globus amb el número 100. També l’alcalde de Catadau i dos regidors van voler felicitar a Modesta i li regalaren altre ram de flors.

Sanitat confirma 1.606 nous casos de coronavirus i 7 morts en la Comunitat Valenciana

Per províncies, 242 nous a Castelló, 587 altes a Alacant i 777 a la província de València

L’Acord de Fadrell impulsa una declaració per a instar el Govern a abordar una nova normativa de rebaixes

La iniciativa també sol·licita a Govern i Generalitat la posada en marxa de mesures urgents compensatòries per a l'impuls del comerç

Llíria tanca activitats culturals i parcs pel creixement de la covid-19

Entre altres decisions, s'adopta la suspensió durant 15 dies de les activitats culturals i la cessió d'espais municipals

València desaconsella que la gent major i població de risc acudisca als cementeris el cap de setmana

Ramón: “per favor, aprofiten per avançar la seua visita, ara que encara tenen uns dies abans de dissabte i diumenge per vindre”.
- Advertisement -

: Valencià