L’alcaldessa de Castelló dona suport a les noves mesures de contenció de la COVID

Amparo Marco, mostra públicament el seu acord amb les noves mesures davant la covid-19 anunciades pel president de la Generalitat este dissabte.

Amparo Marco he fet públiques unes declaracions en què mostra la seua adhesió a les decisions del president de la Generalitat respecte a les noves mesures de contenció de la pandèmia.

“Totes les mesures que s’impulsin des de les institucions per a frenar l’avanç de la covid tindran el suport del Govern municipal de Castelló”, ha declarat

“Estem veient que tota Europa està aplicant importants mesures de control de la mobilitat i esta és la línia que hem de seguir.
“La Generalitat està convençuda d’esta estratègia per a contenir la pandèmia i des de l’Ajuntament de Castelló oferim el nostre suport i la nostra col·laboració, en la mesura de les nostres competències i la nostra responsabilitat”.
“És una mesura de prevenció i protecció de la salut. Si som capaços de contenir la pandèmia, estarem ajudant també a l’economia i tindrem més garanties per a la campanya de Nadal”. ha conlòs, Marco.

CatalanSpanish