Locals d’oci i d’hostaleria de Castelló tanquen pel coronavirus

Hostalers i propietaris de pubs i discotecan adopten aquesta mesura com a prevenció a la propagació del coronavirus.

Discoteca Mystic Castellón (www.guíadelocio.com)

El coronavirus no sols ha causat efecte demolidor en les festes patronals de la Magdalena, sinó que ara fa mossa en el sector d’oci. Molts propietaris de bars, restaurants, pubs i discoteques han començat a tancar les seues portes com a mesura preventiva davant la pandèmia que assota el país.

Malgrat les grans pèrdues econòmiques que els suposarà, són conscients de la problemàtica i se sumen a la iniciativa d’altres sectors i decideixen tancar temporalment els seus locals per a evitar la propagació del virus davant l’afluència massiva de persones, sobretot, en el cap de setmana

Les tavernes de Castelló de la Plana i alguns dels grups del sector hostaler i gastronòmic ja l’han anunciat en les seues xarxes socials mitjançant comunicats oficals.


Comunicat grup Giulanis

També les discoteques i pubs han volgut sumar-se a la recomanació del Ministeri de Sanitat i la Generalit d’evitar aglomeracions. Locals com a Escàndol, Santos, Consentida o Menta han confirmat que tanquen temporalment. I, segurament, la resta faran el mateix.

Comunicado de la discoteca Jaleo de Castellón

Foto de portada, archivo de www.guiadelocio.com

: Valencià