20.5 C
Valencia

Castelló tanca instal·lacions esportives, biblioteques, centres de majors i reforça la neteja en transport públic i parcs

L'alcaldessa també ha anunciat que s'incrementara la presència policial durant la setmana que ve "per tal que es complisca el Decret de suspensió de les festes de la Magdalena"

- Publicitat -AVL

L’alcaldessa de Castelló ha anunciat este migdia les mesures extraordinàries que “de moment”, s’hi han pres per frenar els contagis per coronavirus a la ciutat i que van des del tancament d’instal·lacions municipals fins a l’increment dels serveis de neteja en transport públic i parcs infantils.

Suspensió de qualsevol tipus de permisos en la via pública i de les activitats que congreguen veïns, durant almenys 15 dies, són dos de les mesures que se sumen al tancament al públic de les instal·lacions esportives, biblioteques, planetari així com centres de persones majors.

A més, la primera edil també ha anunciat que es reforçaran els serveis de neteja al transport públic a l’hora que ha recomanat a la població de risc que evite el seu ús.

També totes les activitats de l’ajuntament que suposen una congregació de persones quedaràs suspeses.

De moment, estes mesures es revisaran cada quinze dies, “encara que la mesa del coronavirus es reunirà periòdicament i s’informarà la població sempre que faça falta o que s’anuncien noves mesures a través dels mitjans de comunicació”, ha destacat l’alcaldessa.

MÉS POLICIA PER COMPLIR LA SUSPENSIÓ DE FESTES

Pel que fa al compliment del Decret de suspensió de les festes de la Magdalena, Amparo Marco ha anunciat que” s’incrementarà la presència policial al carrer per tal que es complisca el decret de suspensió”. A més, com ja recordara el seu portaveu una hora abans, l’alcaldessa ha parlat de què l’incompliment, en tractar-se d’una mesura presa d’acord amb les recomanacions sanitàries, pot comportar “fins a 600.000 euros de sanció en casos greus o molt greus, per Salut Pública”.

Amb tot, l’alcaldessa ha reiterat un missatge de “serenitat, prudència i sentit comú” i hi ha afegit per tranquil·litzar la població que es tracte “d’apel·lar a la responsabilitat individual per minimitzar riscos” i evitar així l’augment de casos.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,620FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià