El temporal causa xicotetes indecències a Castelló

Pese a la gran quantitat de pluja que ha caigut des d'ahir, no s'han hagut de lamentar incidents greus en la ciutat de Castelló

38

La pluja no ha parat d’assolar la ciutat de Castelló des de ahir al migdia. Una gran quantitat de litres per m2 que ha amenaçat amb causar nombrosos desperfectes en la ciutat.

Per sort, la nit no ha deixat successos greus en la ciutat però si diferents punts de la ciutat han quedat inundats. Com a conseqüencia d’aquestes  grans concentracions d’aigua, l’Ajuntament s’ha vist obligat a tallar algunes vies per seguretat dels conductors i els viandants.

Incidències

Les diferents incidències han obligat a que es realitzen 30 serveis relacionats amb basses en alguna calçada, tapes de clavegueram fora del seu lloc i altres conseqüències de poca importancia derivades de la força de l’aigua. Més greu va ser la incidencia que va tindré lloc ahir per la vesprada en la ronda Nort, quan un arbre va caure fruit del temporal i es va tindre que tallar el carrer, ja que bloquejaba dos carrils.

A més a més, tan sols ha fet falta tallar durant la madrugada els accessos al Camí Cova Colom, ja que l’encreuament que te amb el Riu Sec representa un risc per a la circulació.

Transport Públic

El complicat temporal també a alterat el servei públic de transport en la ciutat. En primer lloc, i causat pel tancament de la Universitat Jaume I durant el dia d’avui, les línies 10, 11,12,15, estacionaran fora, però sense alterar-se el seu recorregut. La línea 6 realitzarà, pel moment, el seu trajecte habitual fins a Benadressa, però el seu funcionament dependrà del temporal, per lo que podria variar el seu itinerari. La línea 3 no realitzarà el Paso per Quadra Borriolenc i la línea 7 no pujarà a les Urbanitzacions de Muntanyes. Per lo que resta a les demés línees de autobús, en un principi continuarán oferint els seus serveis habituals. 

Tancament de centres educatius i dependències municipals

Des d’ahir pel matí i durant tota la jornada d’avui, les escoles i instituts de la ciutat romandran tancats per motius de seguretat. Una medida que s’aplica a tots els centres educatius de la ciutat, incluint a la Universitat Jaume I.

De la mateixa manera, el Parc Ribalta y el Pinar han sigut tancats. El Mercat dels divendres del Grau de Castelló també ha sigut suspés i, de la mateixa manera, totes les instal·lacions esportives no obriran les seues portes durant tot el dia.

Al mateix temps, el temporal també ha afectat a diferents esdeveniments que anaven a tindre lloc durant el cap de setmana en la provincia. Aquest ha sigut el cas de la Volta a Peu de les Ermites, que s’aplaça fins el 27 d’octubre, també s’ha vist suspesa la desfilada de Gent Gran al Casino Antic, que es realitzarà finalment el 8 de novembre. I, per últim, també s’ha suspès la jornada La Colla en Ruta pel Parc Ribalta, que es portarà a terme l’1 de desembre a l’Auditori de la ciutat.