Castelló planifica la compra de terrenys al Raval Universitari per un nou institut

El portaveu de l'ajuntament ha avançat que l'ajuntament té previst adquirir uns 12.000 metres quadrats de terreny en la zona entre el pont del Raval universitari i la carretera de l'Alcora perquè Conselleria en un futur puga desenvolupar l'IES que esta zona necessitarà pel seu creixement.

AVL

Uns 12.000 metres quadrats de terreny en la zona ubicada entre el pont del Raval universitari i la carretera de l’Alcora és l’espai que l’ajuntament adquirirà perquè en un futur la Conselleria d’Educació puga desenvolupar un nou institut de secundària, segons ha explicat el portaveu de l’ajuntament José Luís López.

Així s’ha referit el representat municipal a la voluntat d’afavorir els espais dotacionals en el nou Pla General i facilitar ja a la Conselleria el desenvolupament de noves infraestructures que seran necessàries per a la ciutat.

López ha assegurat que el creixement de la població infantil de la zona oest de Castelló al voltant del raval universitari farà imprescindible que es dote d’espais adequats per la contracció d’un nou centre d’ensenyament de Secundària i que per esta raó, l’ajuntament ja planifica i preveu espais que puga oferir per a portar-ho a terme.

En esta mateixa línia col·laborativa, López també ha parlat de la necessitat de crear eixa ‘mesa’ de diàleg entre Conselleria, ajuntament i Diputació on es puguen abordar tant els espais com els immobles i usos de determinats edificis i arribar a acords pel benefici comú. De fet, López ha anat més enllà i inclús s’ha referit al fet que en eixa mesa si a més de fer seure a la Generalitat també cal fer seure al govern d’Espanya per parlar d’alguns immobles, també seria convenient.

- Advertisement -
CatalanSpanish