13.1 C
Valencia

L’atenció ciutadana al Palau de la Festa supera els 5.000 tràmits en un mes

Fins a huit departaments municipals han traslladat el personal d'atenció a la nova ubicació, que va entrar en funcionament el 15 de juny, i on hi ha 34 taulells

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

El nou centre d’atenció ciutadana situat al Palau de la Festa ha realitzat 5.074 tramitacions d’ençà que va obrir al públic el passat 15 de juny. Fins a huit departaments municipals han traslladat el personal d’atenció a la nova ubicació, on hi ha 34 taulells. El consistori també ha habilitat dos sales d’espera per a assegurar que es mantenen les distàncies interpersonals, espais en què el temps mitjà d’estada és de 6 minuts i 44 segons.

El regidor d’Atenció Ciutadana, Ignasi Garcia, ha valorat “molt positivament” el funcionament del nou servei. Segons l’edil, el sistema implementat al Palau de la Festa “ens ha permés millorar la qualitat de l’atenció i, sobretot, reduir els temps d’espera en apostar per la plena implantació de la cita prèvia”, sempre amb totes les “garanties de seguretat i sanitàries”.

- Publicitat -

De fet, l’obertura del Palau de la Festa com a centre d’atenció ciutadana ha suposat la total implantació del servei de cita prèvia obligatori per a la realització de qualsevol tramitació presencial. Este era un dels objectius del Pla d’Impuls de l’Administració Electrònica (PIAE) per a la legislatura, el qual s’ha hagut d’accelerar per la crisi sanitària.

Per departaments, les àrees que han realitzat més tramitacions han estat Atenció Integrada (amb 2.888), Mobilitat (741), Activitats (240) i Consum (213). Per duració de les atencions, el departament que més temps n’ha dedicat ha estat el d’Ocupació, amb una mitjana de 34 minuts, seguit d’Urbanisme (18 minuts) i Tributs (15 minuts).

- Publicitat -

El protocol del Palau de la Festa implica que les vies d’accés i d’eixida són diferents. Mentre que l’entrada es fa per la porta principal, els usuaris i usuàries han d’abandonar l’edifici pels passadissos laterals. Allà, personal de consergeria facilita gels hidroalcohòlics per a la higienització de les mans.

Cal assenyalar que l’horari d’atenció és de 8.30 a 14.00 hores. Per a accedir a realitzar qualsevol consulta cal disposar de cita prèvia i utilitzar mascareta. Per a sol·licitar torn d’atenció, la ciutadania pot dirigir-se a la web citaprevia.castello.es o a l’aplicació 010What’sApp. També pot sol·licitar-lo al 010 o al 964 22 60 10 (per a telefonades des de mòbil o des d’un altre municipi).

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,071FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.

Benitatxell tampoc cobrarà l’ocupació de terrasses als bars durant 2021

• Es tracta d'una nova mesura per a pal·liar els efectes de la crisi del Covid-19, junt amb les ajudes als autònoms i xicotetes empreses

València destina 1,6M€ per a ajudar als establiments hostalers i de la restauració

Tots els establiments que van sol·licitar l'ajuda i compleixen els requisits s'han beneficiat de la subvenció per al suport al sector de la restauració

Sanitaris de l’UCI del General, desbordats per la falta de mitjans davant l’augment de casos COVID

La última víctima mortal portava 40 dies hospitalitzada. D'altra banda, personal de l'hospital denuncia que els obliguen a portar els EPIS de seguretat més hores de les recomanables perquè no hi ha prou material de protecció.
- Advertisement -

: Valencià