‘Castelló Turismo’ estrena imatge en Fitur

Set colors, conformen els set pilars del nou logotip "la natura, el benestar, les experiències de festivals, les festes, els esports, el turisme de congresos i la gastronomia".

PublicitatAVL

Set colors i set pilars fonamentals conformen la nova imatge de la marca ‘Castelló Turismo’ que la capital de la Plana ha presentat este dimecres a Fitur. La regidora de l’àrea, Pilar Escuder ha explicat com “la natura, el benestar, les experiències de festivals,les festes, els esports, el turisme de congresos, la gastronomia i la mar són fonamentals per a Castelló i volem transmetre amb el nou logotip una imatge fresca”.

A més, una altra de les idees que busca comunicar esta nova imatge és la de “posar Castelló al mapa”, per això s’esta creant tot un seguit de productes de merchandising, com ara borses, cintes per penjar gadgets o altres productes “per portar Castelló damunt”, tal com han idicat.

PublicitatRovira  

Amb tot, la nova proposta de “branding” de la capital de Plana centra en un logotip adaptable i funcional un esperit renovador que té com objectiu transmetre amb color i frecura el que Castelló Turismo té per oferir.

Publicitat